öğretmenlik mesleği hakkında

Reaksiyon skoru
68
selam arkadaşlar konu dışı olduğu için ve başka herhangi bir foruma kayıtlı olmadığım buraya sormayı uygun buldum ancak yanlış yaptıysam silerim
sınıf öğretmenliği veya ilk mat düşünüyorum ne diyorsunuz?Öğretmenlik hakkında genel olarak düşünceniz nedir?fikirlerinizi bekliyorum iyi forumlar

selam arkadaşlar konu dışı olduğu için ve başka herhangi bir foruma kayıtlı olmadığım buraya sormayı uygun buldum ancak yanlış yaptıysam silerim
sınıf öğretmenliği veya ilk mat düşünüyorum ne diyorsunuz?Öğretmenlik hakkında genel olarak düşünceniz nedir?fikirlerinizi bekliyorum iyi forumlar
Uzun vadede geleceği olmayabilir bundan 20-30 yıl sonra eğitim sistemi değişip okullar tamamen kalkabilir çok öngörülesi bir şey şu an bu durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun vadede geleceği olmayabilir bundan 20-30 yıl sonra eğitim sistemi değişip okullar tamamen kalkabilir çok öngörülesi bir şey şu an bu durum
Sırf bu yüzden çok kararsızım bende coğrafya öğretmenliği düşünüyorum ama

Öğretmen olmak istiyorsan ol aga sonuçta senin geleceğini biz belirleyemeyiz

haklılık payınız var ancak öğretmenleri de elleriyle kenara itecek değiller ya hocam

Öğretmen olmak istiyorsan ol aga sonuçta senin geleceğini biz belirleyemeyiz
gelecek belirlemekle alakası yok sadece fikirleri soruyorum hocam

coğrafyanın ataması var mı ki hocam?

Önemli olan kendini bilmek bu meslekte. Yani herkes okuyup öğretmen olabilir ama herkes öğretemez. Hani hoca farklı olunca daha iyi anlama meselesi varya ondan bahsediyorum işte. Sen kendine ne kadar güveniyorsun? Kendi bildiklerini karşındaki öğrenciye öğretebilecek misin? Bunları düşünmen lazım.

haklılık payınız var ancak öğretmenleri de elleriyle kenara itecek değiller ya hocam

gelecek belirlemekle alakası yok sadece fikirleri soruyorum hocam

coğrafyanın ataması var mı ki hocam?
Zor ama sözelden başka güzel bölüm yok reklamcılık yada gastronomide düşünebilirim

peygamber sabrın varsa olabilirsin

Öğretmenlik çok güzel bir meslek kendi öğretmenlerime ve diğer öğretmenlere saygım sonsuz olabiliyorsanız olun ama çok sabır gerektiriyor

Sözelde türkçe öğretmenliği yok muydu hocam
Türkçedir edebiyattır pek ilgim yok o derslere zor durumda kalırsam onlarıda düşünebilirim ilgim olmayan derste bir şeyler öğretebileceğimi hiç zannetmiyorum

Hakettiği değeri görmeyen meslektir öğretmenlik.

Geri