Nvidia reflex vs nvidia ready driver

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
250
arkadaşlar rtx 2060 ekran kartım var ve geforce now da bu şeyler karşıma çıktı indirme seçenekleri sunuyor birazcık araştırdım oyundaki mouse klavye felan gecikme süresini düşürüyor gibisinden bir şey yazıyordu ama hiç bir şey anlamadım desem yeridir böyle bir şey varmı güzelce açıklayabilirmisiniz

Nvidia Game Ready Driver bir sürücü tipi ama Nvidia Reflex bir teknoloji. İkisinin birbiriyle alakası yok.

Nvidia Game Ready Driver bir sürücü tipi ama Nvidia Reflex bir teknoloji. İkisinin birbiriyle alakası yok.
oyun için herhangi bir katkıları varmı varsa ne yapmam gerek çok minik bir katkısı varsa bile yapmam çok daha iyi olur

Katkısı var tabii ki, destekleyen oyunlarda sistem gecikmesini düşürüyor.
şimdi bu reflex i felan açmak için indirmem mi gerekiyor game ready driver ı şuan indiriyorum eğer bu şekilde değilse nasıl düşüreceğim gecikmeyi anlatırmısınız

şimdi bu reflex i felan açmak için indirmem mi gerekiyor game ready driver ı şuan indiriyorum eğer bu şekilde değilse nasıl düşüreceğim gecikmeyi anlatırmısınız
Destekleyen oyunlarda "Nvidia Reflex Düşük Gecikme" adıyla olur. Onu açman yeterli.

açık mı yoksa açık takvıye mi
Açık + takviye sanırım CPU'yu da kullanıyor, kimisi o yüzden sadece açığı seçiyor ama ben hep açık + takviye seçerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açık + takviye sanırım CPU'yu da kullanıyor, kimisi o yüzden sadece açığı seçiyor ama ben hep açık + takviye seçerim.
Düzeltme: Takviye seçeneği GPU'yu daha yüksek clock'ta çalıştırıyormuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,958
Üyeler
198,667
Son üye
b4tumr3is

Geri