RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,965
BIOS' dan mı yaptın direk?UV işlemini yaparken sistem bir çok kez mavi ekran yedi ve açılmadı.
BIOS' dan mı yaptın direk?UV işlemini yaparken sistem bir çok kez mavi ekran yedi ve açılmadı.
Hacı voltaj vermiyoruz bir şey olmaz en fazla mavi ekran falan yersin BIOS' dan yaptırmıcam direkt.AGA AÇIK SÖYLİYİM Sistem 1 haftalık korkuyorum bir şey falan olur şimdi
Evet.BIOS' dan mı yaptın direk?
Keremin işi dimi?Evet.
Doğru voltajı bularak.aga peki mavi ekran yedikten sonra nasıl açtınız sistemi tekra ?
BIOS pilini çıkarmışlardır veya pinler ile sıfırlamışlardır. Bizim BIOS ile işimiz yok bizde otomatik sıfırlanıcak ayarlar UV yapıcaksak.aga peki mavi ekran yedikten sonra nasıl açtınız sistemi tekra ?
Benim için hiç sorun olmadı. Uğraştığımıza değdi. Buna eminim. 90 derece den 70 dereceye düştü.Keremin işi dimi?
Voltaj az geldiyse görüntü gelmemiştir. Ryzen masterdan yapsanız sistem kapanır ayarlar sıfırlanır tekrar denerdiniz.
Benim için hiç sorun olmadı. Uğraştığımıza değdi. Buna eminim. 90 derece den 70 dereceye düştü.
aga mecbur denicem. Benim zoruma giden şey r5 2600 işlemcinin bu kadar ısınmaması gerekir. Kime söylesem şaşırıyor bu ısı degelerine bu işlemcide. Acaba montaj aşamasında falanmı bir yanlışlık yaptım.Benim için hiç sorun olmadı. Uğraştığımıza değdi. Buna eminim. 90 derece den 70 dereceye düştü.
Yok bazıları voltajı su niyetine içiyor. Ben 1.24V' da 4.0 GHz yapıyorum arkadaşım 1.35V' da 3.9 yapamadı.aga mecbur denicem. Benim zoruma giden şey r5 2600 işlemcinin bu kadar ısınmaması gerekir. Kime söylesem şaşırıyor bu ısı degelerine bu işlemcide. Acaba montaj aşamasında falanmı bir yanlışlık yaptım.
@keremcnsz24 @RevDeisDou @kandes22 Yardımcı olurlar.aga mecbur denicem. Benim zoruma giden şey r5 2600 işlemcinin bu kadar ısınmaması gerekir. Kime söylesem şaşırıyor bu ısı degelerine bu işlemcide. Acaba montaj aşamasında falanmı bir yanlışlık yaptım.
aga yapalım dicemde. Gözünü seviyorum diccden işten anlayan birisen yapalım yakma beni.BIOS pilini çıkarmışlardır veya pinler ile sıfırlamışlardır. Bizim BIOS ile işimiz yok bizde otomatik sıfırlanıcak ayarlar UV yapıcaksak.