ADATA SSD SORUNLU MUDUR

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar alacagim hemen hemen tum teknobiyotik kasalarda bu ssdnin 480gb versiyonu bulunuyo bazıları kronik sorunlu gibi yorumlar yapmışlar bilgili ve tecrübeli arkadaslar kullanmış arkadaşlar yazarsa sevinirim

Su serisinde genelde kronik sorunlar oluyor. İmkan varsa değişmeniz daha iyi olur.

evet doğru farklı marka bakın mesela crucial bx 480 olabilir

Yakın zamanda PC topladım. Adata ssd alacaktım ama kime sorsam sorunlu olduğunu söyledi. Kronik sorunu varmış. Ben de riske girmedim.

Tavsiyem, anakartınızda m2 desteği varsa direkt m2 ssd almanız.

Herkes sorunlu oldugunu söylüyor ancak şimdiye kadar en az 40-50 kişiye aldırdım, hiç biri sorun yaşamadı.

Arkadaşlar alacagim hemen hemen tum teknobiyotik kasalarda bu ssdnin 480gb versiyonu bulunuyo bazıları kronik sorunlu gibi yorumlar yapmışlar bilgili ve tecrübeli arkadaslar kullanmış arkadaşlar yazarsa sevinirim
kronik sorunlu hocam adata ssd

Ne gibi sorunlar var mesela ben SU650 kullanıyorum ama merak ettim. Ben de arada donma falan oluyor. O mu sorun acaba?

SU630 ve SU650 lerde sorunlar görülmekte.

su630 ve su 650 kronik sorunlu ssdler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,609
Üyeler
188,133
Son üye
berkaykaya
Geri