ElectriX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,933
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım pcniz benim minidumplarla dolu wqeqwqw
@FightForHonor
@Trieetz inceler hocam bu iş beni aştibakar mısınız?![]()
Sanırım pcniz benim minidumplarla dolu wqeqwqw
@FightForHonor
SFHJKASDGLKNLDSŞAGLSŞDKHLKŞDFHĞTSRD@Trieetz inceler hocam bu iş beni aşti
Ben bilemedim senin sorununu @Trieetz veya @Bora Dere bilirSFHJKASDGLKNLDSŞAGLSŞDKHLKŞDFHĞTSRD
@Abdullah Hacıgül abi nolur çözüm yolu göster
@Bora Dere
@FightForHonor gına geldi artık napam
Ramden gına geldi. Kaspersky'ı nasıl halledicem?Aldığın mavi ekranın birinci sebebi Kaspersky'e ait ola avp.exe.
Alıntıyı görüntüle
Bir diğer sebebi ise dediğin gibi RAM'den kaynaklı.
Alıntıyı görüntüle
Artık bende minidump analizi yapıyorum bu arada.
Hardware ram benim bildigim düz ram hatasi ve sabah tahmin etmistim ama yazmamistim hani bir kod yazmistinya ram den kaynakli demistin onun sebeplerinden biriside anti-virüs yazilimi diyecektim vazgeçtimAldığın mavi ekranın birinci sebebi Kaspersky'e ait ola avp.exe.
Alıntıyı görüntüle
Bir diğer sebebi ise dediğin gibi RAM'den kaynaklı.
Alıntıyı görüntüle
Artık bende minidump analizi yapıyorum bu arada.
Kaspersky programını sil. Anti-virüs yazılımları zaman zaman mavi ekrana sebep olabilirler. Ardından tekrar bir gözlemle eğer sorun tekrar olursa tekrar paylaş minidump dosyasını.Ramden gına geldi. Kaspersky'ı nasıl halledicem?
Nasıl koruma sağlıcam peki? Kaspersky tek dostum, eğer bu uzun vadede bir şeyse.Kaspersky programını sil. Anti-virüs yazılımları zaman zaman mavi ekrana sebep olabilirler. Ardından tekrar bir gözlemle eğer sorun tekrar olursa tekrar paylaş minidump dosyasını.
Bitdefender kullan hatta tedbirli olursan Windows defender bile yeterNasıl koruma sağlıcam peki?
Avp.exe bir Kaspersky hizmeti onu görünce hemen kafama dank etti hiç internete yazmaya falan uğraşmadım.Hardware ram benim bildigim düz ram hatasi ve sabah tahmin etmistim ama yazmamistim hani bir kod yazmistinya ram den kaynakli demistin onun sebeplerinden biriside anti-virüs yazilimi diyecektim vazgeçtim![]()
Windows defender yeterli.Nasıl koruma sağlıcam peki? Kaspersky tek dostum, eğer bu uzun vadede bir şeyse.
Korumadan kastın ne?Nasıl koruma sağlıcam peki? Kaspersky tek dostum, eğer bu uzun vadede bir şeyse.
Kaspersky bence en iyisi. Peki Kaspersky'ı sonra ne zaman yükliyim?Bitdefender kullan hatta tedbirli olursan Windows defender bile yeter
Virüs koruması vs.Korumadan kastın ne?
Ne kadar süre kullanmıyım?Avp.exe bir Kaspersky hizmeti onu görünce hemen kafama dank etti hiç internete yazmaya falan uğraşmadım.
Windows defender yeterli.