çok biliyosun madem niye buraya sordun !Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim ama tam olarak ilanı bence incelememissiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hem 570`den güçlü. hemde güvenilir.GeT
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İkinci elGeT
ağağğğğğğğğğğğğğ Sıfır değil mağaza değil uga buga (ve sayısız mağara adamı çığlıkları) ile sana karşı çıkacak ben de izlemeye koyuldum.GeT
asıl sen kabasın kes diyorsun burda yardım etmeye çalışıyorlar sana, biliyorsan konu açmasaydın dostumSizin fikirlerinize değer veriyorum ama bazı arkadaşlar saçma ve kaba yorumlar atıyor
Hepsi Haklı!Sizin fikirlerinize değer veriyorum ama bazı arkadaşlar saçma ve kaba yorumlar atıyor
Hadi link atın sıfır
www.n11.com
Lan beni delirtme ya adamlar nediyo bana ben bir kes demişim ona laf ediyosunasıl sen kabasın kes diyorsun burda yardım etmeye çalışıyorlar sana, biliyorsan konu açmasaydın dostum
4gb 1400tlEkran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Benim alacağım daha iyi bende bu kartı görmüştüm zatenLan beni delirtme ya adamlar nediyo bana ben bir kes demişim ona laf ediyosun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4gb 1400tl