Bilgisayar 2,3 sn donuyor.

furkngrsy

80+
Reaksiyon skoru
85
Arkadaşımın sorununu yazıyorum. Bilgisayar oyunlarda 2,3 saniye donuyormuş ve seste takılıyormuş. Anakartımı ve işlemcimi ona sattım ancak bende böyle sorun yaşanmıyordu. Önceki bilgisayarında da bu sorunu yaşamıyordu yani sadece anakart ve işlemci değişti ancak böyle bir sorun var. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşımın sorununu yazıyorum. Bilgisayar oyunlarda 2,3 saniye donuyormuş ve seste takılıyormuş. Anakartımı ve işlemcimi ona sattım ancak bende böyle sorun yaşanmıyordu. Önceki bilgisayarında da bu sorunu yaşamıyordu yani sadece anakart ve işlemci değişti ancak böyle bir sorun var. Yardımcı olabilecek var mı?

Driver'ların güncel olduğundan emin miyiz?

hdd ye kurulu ise oyunlar bence sorun o yüzden hdd sağlığını kontrol etsin Hd tune ile test yapsın

HDD ye kurulu ise oyunlar bence sorun o yüzden HDD sağlığını kontrol etsin Hd tune ile test yapsın
bizde öyle düşündük ancak bu hdd ile eski anakart ve işlemcisiyle bir sorun yaşamıyordu yine de test edicek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,536
Üyeler
190,056
Son üye
gargamel3335
Geri