Türk Telekom Saha Dolabı

Yasinn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,370
4f3c57b7d622693385bc6b7c38f360ae.jpg

Arkadaşlar bu hafta sokakların bitişine yani caddeye boydan boya 6-7 adet bunlardan yerleştirdiler. Bu fibermidir ? bu fotoyu internetten aldım aynısı bunların. Ne zaman aktif oluyor bunlar acaba ? ve taahhütümüz var tt ile, fibere geçirirlermi üst paket olarak.

upload paketlerini yükselticeklerdi belki de ondandır bilgim yok

Bize de bunlardan koydular. Eskiden 16mbit adsl altyapı vardır 2 3 ay sonra 78mbit vdsl altyapıya geçtik. Ama bize büyük olanlardan fotoğraftakinden ana merkezlere koydular diğer yerlere küçük saha dolabı koydular.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu hafta sokakların bitişine yani caddeye boydan boya 6-7 adet bunlardan yerleştirdiler. Bu fibermidir ? bu fotoyu internetten aldım aynısı bunların. Ne zaman aktif oluyor bunlar acaba ? ve taahhütümüz var tt ile, fibere geçirirlermi üst paket olarak.
1 2 hafta sonra altyapı kontrolü yaparsınız veya arada bir yaparak anlarsınız.

nedenki ? bir sıkıntınızmı var.
Türk telekom 24mbit kullanıyorum. Ping çok fazla, günde 3 4 kez internet 1mbit seviyelerine kadar düşüyor ve canlı derslere giremiyorum, Ve .çok pahalı. Arıza kaydı oluşturduğumuzda ekipler gelmiyor bile. Gerçi millenicom'a geçtiğimizde de aynı ekipler gelecek ama yapacak bir şey yok.

Türk telekom 24mbit kullanıyorum. Ping çok fazla, günde 3 4 kez internet 1mbit seviyelerine kadar düşüyor ve canlı derslere giremiyorum, Ve .çok pahalı. Arıza kaydı oluşturduğumuzda ekipler gelmiyor bile.
gerçekten çok sorun varmş :D cimer'e başvuru yapın bence anında cevap veriyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 2 hafta sonra altyapı kontrolü yaparsınız veya arada bir yaparak anlarsınız.
teşekkür ediyorum.

gerçekten çok sorun varmş :D cimer'e başvuru yapın bence anında cevap veriyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ediyorum.
Teşekkürler orayı bilmiyordum. :D

bunlar fiber olabilir de olmayabilir de. ama fiber olma ihtimali var. buraya kadar fiber gelir. sizin binanın evin internet hattı buna bağlanır ohh mis. fttc.

Teşekkürler orayı bilmiyordum. :D
Devletin kurumu olduğu için 1 gün içinde cevap veriyorlar, benimde ping sorunum vardı cimere yazdım 1 gün sonra TT'den mesaj geldi gerekli kontrolleri yaptık bir sıkıntı bulamadık gibisinden bir daha ping sorunu ile uğraşmadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri