Netfilk üyeliği aldım. Ortak arıyorum

Bu arada Efe Aydal’ın videosunu izle Cuties o kadar da pedo filmi değilmiş. Eşcinsellik de normal bir şey anormal değil o yüzden boşuna iptal etmişsiniz bence.
hocam çolu çocuk bile izliyor olmaz ki hadi eş cinsellik olur eyvallah abartılmadan olur her bölümde 10 kere cinsel ilişki mi olur la

hocam çolu çocuk bile izliyor olmaz ki hadi eş cinsellik olur eyvallah abartılmadan olur her bölümde 10 kere cinsel ilişki mi olur la
Beğenmiyorsan izleme geç diyebilirim sadece. Çocukların netflix izlemesi yasaktır nasıl yasaktır çoğu dizinin +18 ibaresi var o zaman onu izleten ebeveynde sorun vardır. Ayrıca netflixin çocuklara özel profili var onları da kullanabilirler. Abarttıklarını cidden düşünmüyorum

Sex Education izlersen olur, izleme o tür saçma ergen dizilerini.
Şu ana kadar doğru dürüst öyle sahne pek görmedim, 3 bölümde 1 anca.
Zevklerin bu yöne doğru kaymış olabilir. :D

2 yıldır netflix üyesiydim.
Artık baydı eşcinsellik olayını çok abarttılar.
İşin içine pedofilide girince iptal ettim üyeliği.
gay varsa bir projede netflixin kabul etmeme olasiligi yok adam akilli diziler vardi 1 2 sene önce şimdi full seks uyuşturucu alkol eşcinsellik ulan elite izliyorum kime baglansam ya gay ya eşcinsel cikiyor dizi yapiyorsun 60 70m ibsan izliyor anlattigin tek sey uyusturucu alkol ve seks bayiyor aga yap söyle la casa stranger the witcher tarzi diziler izleyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Efe Aydal’ın videosunu izle Cuties o kadar da pedo filmi değilmiş. Eşcinsellik de normal bir şey anormal değil o yüzden boşuna iptal etmişsiniz bence.
eşcinselliğin neyi normal bu birincsii ikincisi eşcinsel sahneler bir iki kere değil ilescinsel karakterler 1 2 tane degil hepsi escinsel yani netflixin tek amaci escinselligi normal birsrymis gibi göstermek ve yskinda merak etmeyi pedofililigide mesrulastiricak kitlesi ***** ergenler doldu

gay varsa bir projede netflixin kabul etmeme olasiligi yok adam akilli diziler vardi 1 2 sene önce şimdi full seks uyuşturucu alkol eşcinsellik ulan elite izliyorum kime baglansam ya gay ya eşcinsel cikiyor dizi yapiyorsun 60 70m ibsan izliyor anlattigin tek sey uyusturucu alkol ve seks bayiyor aga yap söyle la casa stranger the witcher tarzi diziler izleyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eşcinselliğin neyi normal bu birincsii ikincisi eşcinsel sahneler bir iki kere değil ilescinsel karakterler 1 2 tane degil hepsi escinsel yani netflixin tek amaci escinselligi normal birsrymis gibi göstermek ve yskinda merak etmeyi pedofililigide mesrulastiricak kitlesi ***** ergenler doldu
Zaten normal bir şey? İki insan birbirinden hoşlanıyor ve birliktelik yaşıyorlar. EŞCİNSELLİK TAMAMI İLE NORMALDİR.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,348
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri