Alışveriş acısı duyuyorum.

aynen oyle . bmw 330 2018 version full rahat 25000 aliyorsun. bide 30000-50000 km.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok la tofas ne gezsin. dandik fiat recover modeli.
sizi orada 100 euroya satılır kesin

Arkadaşlar yeni PC ekipmanları aldım. Bu ürünleri aldıktan sonra içinde acı yaşamaya başladım. Acının sebebi ise ürünlerin pahalı olmasıdır. Sizde de böyle duygular oldu mu ?
kardeşim normaldir ben daha alamadan o acıyı duyduğum için 2 yıldır alamadım e şimdide fiyatlar makul göründüğü üzere parayı dolara yatırdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
kardeşim normaldir ben daha alamadan o acıyı duyduğum için 2 yıldır alamadım e şimdide fiyatlar makul göründüğü üzere parayı dolara yatırdım.
Banada toplu para geldi biraz onla alabildim yoksa benim için de hayaldi

Banada toplu para geldi biraz onla alabildim yoksa benim için de hayaldi
hayal olarak değil parası var ama atıyorum ev olur araba olur zaten varken daha iyi si olsun diye uğraşmam bazı arkadaşlara bu cimrilik olarak gelebilir ama değil cimrilik yapacak durumun varken olmadığı halde yapmamaktır benimki si tutumluluk örnek telefon olara 15k ya da var 1.5k ya da aynı işi görüyorlar sırf artislik olsun diye aynı şeye neden çok para vereyim şuan pc de lazım değil oişimi gördüğü için o parayı veresim gelmiyor yoksa kralını da alabilirmiyim alırım ama alırmıyım ? neden ihtiyacım yok ki işte tüm iş burada bitiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri