RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,604
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@Tost Kayaoğlu bakıyorum 
ben olsam onu alırım. @Tost Kayaoğlu nun da incelemesi var
donanimarsivi.com
Sağ ol ❤Buyrun efendimİnceleme - Corsair K55 RGB Klavye İncelemesi.
Merhabalar sevgili yoldaşlar bu konuda 300tl-400tl arası bütçe için alınabilecek en kaliteli klavye olan Corsair K55'i sizlere tanıtacağım. Öncelikle bu bütçede klavye arayan arkadaşlarımız nasıl bir klavye seçmelidir ona değineceğim. Klavye ararken eğer önceliğiniz hissiyat,ses ve hız gibi...donanimarsivi.com
300 lira üstü membran klavye alınmazmekanik klavye sesin sevmiyorsan ve butcen yetiyorsa apex 3 ala bilirsin fiyatı pahalı ama cok kaliteli
@Furkan Aslan Rekabetçi oyunlarda bana mekanik klavyelerden max. ne kadar şey yapar? Hani nası desem, geride bırakır?Buyrun efendimİnceleme - Corsair K55 RGB Klavye İncelemesi.
Merhabalar sevgili yoldaşlar bu konuda 300tl-400tl arası bütçe için alınabilecek en kaliteli klavye olan Corsair K55'i sizlere tanıtacağım. Öncelikle bu bütçede klavye arayan arkadaşlarımız nasıl bir klavye seçmelidir ona değineceğim. Klavye ararken eğer önceliğiniz hissiyat,ses ve hız gibi...donanimarsivi.com
Hiç yapmaz@Furkan Aslan Rekabetçi oyunlarda bana mekanik klavyelerden max. ne kadar şey yapar? Hani nası desem, geride bırakır?
hiç. mekanik zevk işi bence.@Furkan Aslan Rekabetçi oyunlarda bana mekanik klavyelerden max. ne kadar şey yapar? Hani nası desem, geride bırakır?
Katılıyorumhiç. mekanik zevk işi bence.
gecikme işi falan satış tekniği. farkı anlayamazsınKatılıyorum
Hiç yapmaz
hiç. mekanik zevk işi bence.
Katılıyorum
seni pp yi görünce bir değişik oluyorumKatılıyorum
O zaman önemli kriter olarak anti-ghosting ve bu klavyede de olduğuna göre bir eksiği yok anladığım kadarıyla.gecikme işi falan satış tekniği. farkı anlayamazsın
aynen, sıkıntı yapmaz. ha ben olsam mekanik alırım ki öyle de yaptım G513 aldım ama membran yarı yolda bırakmazO zaman önemli kriter olarak anti-ghosting ve bu klavyede de olduğuna göre bir eksiği yok anladığım kadarıyla.