Xenon Tornavida Seti Alınır mı??

TsuchinagaHiyori

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
516
İyi günler hocalarım. Bir süredir karşıma farklı farklı modellerde elektronik tornavida setleri çıkıyordu. Bi süredirde almak istiyordum ama tam aradığım ergonomiklik fazla bulunmuyordu. Ondan dolayı elimdeki 1-2 sabit tornavidayla vs idare ediyordum. Bir sıkıntı olmassa ilerki haftalarda almayı planlıyorum. Kaliteli markamıdır tavsiye vs edermisiniz.

Almak istemem sebebim bilgisayar parçalarını sök tak yaparken rahatlamak amacıyla veya ev aletleri sök tak yapmak için kullanıcam. Genelde ama kullanım amacım bilgisayar üzerine olacaktır macun yenilerken veya fanları değiştirirken vs.
Tork değerlerinin 0.15/0.30/0.45 kademe, manuel olarak 3nm yazmakta.
Linkinide bırakıyorum. https://share.google/RPa3xKDW5esvPYQze

Kullanan hocalarım bilgilendirirse veya benzer fiyatta ergonomik ürün varsa önerebilirler. Fiyat bütçemide üründen az çok tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum.

İyi günler hocalarım. Bir süredir karşıma farklı farklı modellerde elektronik tornavida setleri çıkıyordu. Bi süredirde almak istiyordum ama tam aradığım ergonomiklik fazla bulunmuyordu. Ondan dolayı elimdeki 1-2 sabit tornavidayla vs idare ediyordum. Bir sıkıntı olmassa ilerki haftalarda almayı planlıyorum. Kaliteli markamıdır tavsiye vs edermisiniz.

Almak istemem sebebim bilgisayar parçalarını sök tak yaparken rahatlamak amacıyla veya ev aletleri sök tak yapmak için kullanıcam. Genelde ama kullanım amacım bilgisayar üzerine olacaktır macun yenilerken veya fanları değiştirirken vs.
Tork değerlerinin 0.15/0.30/0.45 kademe, manuel olarak 3nm yazmakta.
Linkinide bırakıyorum. https://share.google/RPa3xKDW5esvPYQze

Kullanan hocalarım bilgilendirirse veya benzer fiyatta ergonomik ürün varsa önerebilirler. Fiyat bütçemide üründen az çok tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum.
bunlar iyisi xiaomi ama oda ya fiyattan yada zor blunabiliyor güvenilir satıcı

bunlar iyisi xiaomi ama oda ya fiyattan yada zor blunabiliyor güvenilir satıcı
Hocam aşırı profesyonel iş yapmicam. Bilgisayar vidaları sıkmaya ve sökmeye yaricak dayanıklı bişiler bakıyodum. Normalde 57 liside yeterde, ergonomik olsun diye fazladan verip 153 lük almayı planlıyorum. Kaliteli bişiler varsa aynı fiyata 50 lik almak çokta problem değil bana. Piyasada ama gezindiğim kadarıyla kaliteli duran bunu buldum. Genel anlamda sevilmiş bi ürün gözüküyordu. Farklı önerilere açığım.

Hocam aşırı profesyonel iş yapmicam. Bilgisayar vidaları sıkmaya ve sökmeye yaricak dayanıklı bişiler bakıyodum. Normalde 57 liside yeterde, ergonomik olsun diye fazladan verip 153 lük almayı planlıyorum. Kaliteli bişiler varsa aynı fiyata 50 lik almak çokta problem değil bana. Piyasada ama gezindiğim kadarıyla kaliteli duran bunu buldum. Genel anlamda sevilmiş bi ürün gözüküyordu. Farklı önerilere açığım.
güzelse olabilir ben markayı yeni duydum hayırlı olsun

güzelse olabilir ben markayı yeni duydum hayırlı olsun
Bu tarz ürünlere ilginiz varsa sizinde fikrinizi duymak isterim hocam. Tork değerleri nasıldır vs. Malzeme kalitesi iyi midir? kötümüdür falan. Kendi sitesinde detaylı bilgiler var.

hocam biraz araştırdımda hoto 25 in 1 modelide güzel gibi duruyor bundanda ucuz biraz daha

Xenon incehesapta sanırım bir ara 2k civarına satıldı gaming gecesinde

hocam biraz araştırdımda hoto 25 in 1 modelide güzel gibi duruyor bundanda ucuz biraz daha
Hocam bende şimdi baktımda malzeme kalitesi güzel gibi ama tork olarak yetersiz kalabilir. Bazı kaynaklarda 0.2nm diyor. Bilgisayar vidası için yer yer güçsüz kalabilir. En azından yarım nm tork daha uygun olur gibi. Bu daha çok telefon vidası vs uygun gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xenon incehesapta sanırım bir ara 2k civarına satıldı gaming gecesinde
Zaten acele etmicrm hocam. Haftaya düşünüyom almayı. Hem o zaman elime para geççek hemde kaliteli bişiler araştırmak istiyorum.

Geri