Palit İnno3d Galax gibi markalar neden ucuz?

Msi ve Asus'da marka parası var. Sırf orda bir ejderha logosu olduğu için ekstra para veriyorsun.
Kanka öyle deme birisinin Gamer modeli ile birisinin Gaming X Modeli aynı degil tamam arada fiyat farkı var ama sıcaklık farklarıda var yani.

Kanka öyle deme birisinin Gamer modeli ile birisinin Gaming X Modeli aynı degil tamam arada fiyat farkı var ama sıcaklık farklarıda var yani.
Ama o farka pek değmez. Yorumu düzenleyip biraz daha detaylı hale getirdim buarada. Oku ne demek istediğimi anlarsın.

Attıgın kartlardan bence en iyisi palit şimdi neden ucuz olduguna gelirsek tasarımları ve sogutmaları digerlerininki kadar iyi degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gayet başarılı mesela Galax RTX2060 Super Gamer (3 Fanlı) COD Modern Warfare'de 83 Dereceyi gerüyor.
Taylandlı reisin videosunu izledim kart COD'da 83 dereceye kadar çıkıyor.

Test videosunda gördüm uzay montajda kullanıyor büyük ihtimalde.
Dostum tüm dediğin markaların hepsini 1660 serisinde kullandım.
Aralarında en çok ısınan Windforce zaten sorunlu (78) sonra Zotac geliyor (77) - Palit (75)
Galax ve Inno3D ise aralarında 1-2 derece bile yok. Kasaya ve ortama bağlı, tüm sistemleri ise Corsair Spec Delta RGB ile test ettim.
Gidip Gaming X alacağıma 2060 alırım 5 derece soğuk çalışacak diye 20FPS veremem.

Attıgın kartlardan bence en iyisi palit şimdi neden ucuz olduguna gelirsek tasarımları ve sogutmaları digerlerininki kadar iyi degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taylandlı reisin videosunu izledim kart COD'da 83 dereceye kadar çıkıyor.
Palit 2500e çıkmış fiyatlar güncellenmemiş Asus alıcağım galiba Galax arasında 40 tl fark var.

Bu güzel baya ama alabiliyosan bunu al.

Normalk fiyatına satılıyor aslında, msi asus rog gibi markalar gereksiz pahalı satılıyor

Çünkü insanlar daha neyin bittiğini bilmiyor fırsatcılar msı asus ürünlerine yüksek fiyat koyup satıyorlar galax palit inno3d bilmiyorlar.

Asus,Msı gibi isme para vermiyorsun yoksa aralarında soğutma farkı olarak aman aman bir fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri