DOLAR DÜŞER Mİ

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar yazın PC alacağım 2 ay önce baktığım kasa 4500tlydi şimdi 5100 olmuş tahminen temmuz sonu Ağustos başı gibi alacağım sizce eski fiyata iner mi

Çok zor dostum eğer salgın durmazsa hiç sanmıyorum aksine yükselebilir.

Virüs olayı tamamen bittikten sonra doların toparlanması 1-2 ayı bulur Ağustosa kadar az da olsa düşebilir.

Dolar düşer-çıkar
Fiyatı düşürmek satıcıya kalmış.

Dolar 7 TL oldu diye artan fiyatlar Dolar 6 TL'ye inince düşmedi mesela.

Virüs falan yazanlar olmuş, hangi virüsten bahsediyorlar bilmiyorum ama bizim dolar daha önce fırlamıştı.
Yani virüs yüzünden yüksek değil.

şahsi fikrim, korona amerikayı darma duman ediyor. Ekonomisi illa zarar görmeye yeltenicektir. Ama buna ne kadar dayanıklı bir finansı var bilemeyiz. Sanıyorum ki Türk halkı akıllı uslu durursa, bu durumdan diğer ülkelere oranla daha karlı çıkarsa, dolar farkedecktir.

Arkadaşlar yazın PC alacağım 2 ay önce baktığım kasa 4500tlydi şimdi 5100 olmuş tahminen temmuz sonu Ağustos başı gibi alacağım sizce eski fiyata iner mi
en azından 6 seviyelerine dönmesi için salgının durması lazım o zaman bir nebze :(

Dolar düşer-çıkar
Fiyatı düşürmek satıcıya kalmış.

Dolar 7 TL oldu diye artan fiyatlar Dolar 6 TL'ye inince düşmedi mesela.

Virüs falan yazanlar olmuş, hangi virüsten bahsediyorlar bilmiyorum ama bizim dolar daha önce fırlamıştı.
Yani virüs yüzünden yüksek değil.
Asıl siz neden bahsediyorsunuz dolar yüksekti ama bu kadar değildi artmasının sebebi virüstür.

Sürekli yükseliyor , bu saatten sonra düşeceğini sanmıyorum. Virüs bittikten sonra herkesin beklentisi düşüş yönünde lakin olacak olan şey sadece yükselmenin duracağı. Ben böyle düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,393
Üyeler
186,882
Son üye
atatürküseviyorum
Geri