Yardım 1ms vs 5ms Bakın lütfen

BaşaramadıkAbi

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,341
Arkadaşlar, dün yaklaşık 5-6 saat 5ms monitör kullandım ama hiç oyun oynamadım günlük işleri felan yaparken ayırt edemedim 1 mi 5ms mi sorum şu; fps oyunları oynadığım için alacağım monitör 1ms veya 5ms olması fark eder mi sizce benim gözüm ayırt edemiyor ama karşıma 1ms kullanan biri çıksa oyunda sorun olur mu acaba ?

bence eder.

fps oyunlar için düşük ms tercih edilmelidir

Arkadaşlar, dün yaklaşık 5-6 saat 5ms monitör kullandım ama hiç oyun oynamadım günlük işleri felan yaparken ayırt edemedim 1 mi 5ms mi sorum şu; fps oyunları oynadığım için alacağım monitör 1ms veya 5ms olması fark eder mi sizce benim gözüm ayırt edemiyor ama karşıma 1ms kullanan biri çıksa oyunda sorun olur mu acaba ?
knk o 4ms i gözünle fark edemezsin ama bütçen varsa 144hz 1 ms al tabii ki ama bence pek bişi değişmiyodur

İnsan gözü 5 ile 1 ms arasındaki farkı ayırt edemez. Karşına 1ms gelirse sıkıntı olmaz. Tabii sen 60Hz o 144Hz kullanıyorsa fark eder.

Arkadaşlar ben zaten 5ms olduğunu fark edemiyorum :) ama oyun oynarken rakip 1ms kullanıyorsa oyunda ölür müyüm kolaylıkla ?

bence sorun olur dediğim için linç yemişliğim var o yüzden olmaz demek zorundayım (bence 1ms al)

1000/1 vs 1000/5 farkı anlamak çok mümkün değil gibi.

FPS oyunları oynamıyorsan 10 ms bile farketmez, kaldi ki 5 ms ve 1 ms de profesyonel anlamda oynamıyorsan farketmez ama bunlar hep ticari satış hileleri. İnsanda 4 mslik farkı avantaja dönüştürecek refleks yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri