- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,225
B550 E en iyilerin yanına yaklaşamaz.Asus rog strix b550 e
Veya Gigabyte b550 master
B550 E en iyilerin yanına yaklaşamaz.Asus rog strix b550 e
Veya Gigabyte b550 master
anakarta baktım da bunu alsam sadece bakarım kullanhmaya kıyamam şu karizmaya bakEn iyisi şu an B550 AORUS MASTER, VRM olarak çok üst düzey, ama ön USB Type-C yok, garip.
La zaten ondan bi' tane daha iyi anakart var, o da B550 AORUS MASTER, olsun o kadar.B550 E en iyilerin yanına yaklaşamaz.
La B550 Carbon B550 Gaming Edge var?La zaten ondan bi' tane daha iyi anakart var, o da B550 AORUS MASTER, olsun o kadar.
hocam uzun ömürlü olması daha onemli benim için dediğiniz gibi gamıng edge daha mantıklıMPG B550 GAMING CARBON WIFI kağıt üzerindeki özelliklere göre en iyi B550 chipsetli MSI anakart ama VRM sıcaklık testinde (Hardware Unboxed'ın videosu) MPG B550 GAMING EDGE WIFI daha serin çalışıyor.
En üst işlemciyle bile sorun yaşamadan kullanabiliyorsan MPG B550 GAMING CARBON WIFI'a gerek yok, MPG B550 GAMING EDGE WIFI yeterli.
Evet, öyle gibi, en azından Ryzen 9 3950X 200 Watt config'inde öyle.
Aşağı yukarı aynılar?La B550 Carbon B550 Gaming Edge var?
Kim veriyo lahocam peki size bedava carbon veya edge verecek olsalar hangisini tercih ederdiniz
Daha fazla para vermeye gerek yok, MPG B550 GAMING EDGE WIFI alırdım.hocam peki size bedava carbon veya edge verecek olsalar hangisini tercih ederdiniz
"bedava" demişDaha fazla para vermeye gerek yok, MPG B550 GAMING EDGE WIFI alırdım.
Yine MPG B550 GAMING EDGE WIFI alırdım"bedava" demiş
ÜzüzcüYine MPG B550 GAMING EDGE WIFI alırdım.