Hatay'ı Yakanlar Yakalanıyor.

Hala haberlerde görmedim, alsınlar bunları meclisten idam kararı çıksın Tayyip imzalarım dedi zaten bunları boynundan asacaksın üstüne kezzap atacaksın sonra o ateşim içine yollayacaksın.
Sana bulaşılmaz korktum ama katılıyorum

İşte aklımdaki fikir bunları bi salıcan meydana bir meydan dayağı ondan sonra malum yerde bunlara malum işi yaptırcaklar bakın bir daha yiyormu
ölmeden ordan çıkmayı başarabilirlerse

İşte aklımdaki fikir bunları bi salıcan meydana bir meydan dayağı ondan sonra malum yerde bunlara malum işi yaptırcaklar bakın bir daha yiyormu
Zaten Çoğunu İlk Halk Yakalamış daha 2 3 şüpheli daha yakalanmış kaynak olmadığı için paylaşamıyorum.

Hadım edip kesilen yerine kezzap dökeceksin ondan sonra acı çeke çeke ölecek :d

en başta deseler halk çoktan çevrede gezerek bulurdu. eminim buna.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben dedim bunu önceden reis geç kaldın
Hocam 2 Hafta Önce Arsuz'da Hacıahmetli'de Yangın Çıkaran Adamı Polis Yakalamış Ama Halktan Yine Kurtamamışlar.
Bizim Yörenin İnsanı Delidir !

Kısasa kısas gerekir diri diri yakmak gerekir
ama birden değil, acıyı hissettire hissettire yavaş yavaş kısık ateşte yemek pişirir gibi yapacaksın

Hocam 2 Hafta Önce Arsuz'da Hacıahmetli'de Yangın Çıkaran Adamı Polis Yakalamış Ama Halktan Yine Kurtamamışlar.
30 40 kişi bilenirse 4-5 polisi bırak bordo bereli olsun o adamı alırlar

Fetöcülere yapılan gibi çırılçıplak soyup basıcan kırbacı bunlara

Şu ülkede çoğu şey düzeldi . Bi şu terör olayları bitmedi be hocam. Allah sabır versin herkese Babamdan bilirim 1 ay göreve gider gelmezdi geri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,953
Üyeler
184,246
Son üye
eczces
Geri