5600XT - RTX 2060 Hangisi?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba elimde bulunan kartı 1600 liraya sattım üstüne 1000 lira daha koyup ikinci elden ekran kartı alıcam 5600xt 2300-2500 bandında kaliteli marka olarak bulunabiliyor.
Rtx serisinde ise genellikle soğutması zayıf modeller var o fiyatlara biraz daha ekleyip msi modellerinide alabilirim ama rtx kullanmayacağım için ben 5600xt tarafındayım biraz daha hem uygun hem de daha performanslı öneriniz varmıdır, sizce hangisini tercih etmeliyim?

AMD ciler gelicek şimdi saf güç dicek böyle daha iyi fln. .adAS:DA:S. dostum rtx al en azından dlss ve rtx teknolojin olan bi karta sahip olursun. bende onu alıcam gaming gecesinde bekliyorum bakalım.

RTX 2060,5600 XT fiyatları uçtu. 2150 tl'ye aldığım kart 3000 tl olmuş...

Bu durumda 5600XT almanız daha mantıklı olur.

AMD ciler gelicek şimdi saf güç dicek böyle daha iyi fln. .adAS:DA:S. dostum rtx al en azından dlss ve rtx teknolojin olan bi karta sahip olursun. bende onu alıcam gaming gecesinde bekliyorum bakalım.
Rtx kullanmam zaten yeterli değil kullanmak için sanırım kaliteli ve ucuz bir kart yakalarsam onu alacağım ama şuan biriyle görüşüyorum 5600xt tuf evo anlaşırsak alacağım.

Rtx kullanmam zaten yeterli değil kullanmak için sanırım kaliteli ve ucuz bir kart yakalarsam onu alacağım ama şuan biriyle görüşüyorum 5600xt tuf evo anlaşırsak alacağım.
amd sorunlarını unutma. yok driver yok donanım

2060 daha iyi
Ama aradaki fiyat farkı 300tl den fazla ise 5600xt almak daha mantıklı

Geri