Eren hazretleri
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Hepsiburada da razer blackwidow chroma var sizce dolandırılmıyım ????
niye dolandırılırsın ki site güvenilir neyinden dolandırılıcaksın ?Hepsiburada da razer blackwidow chroma var sizce dolandırılmıyım ????
Sorduğum şey 678 TL yani düşük değilmi ailem öyle diyorniye dolandırılırsın ki site güvenilir neyinden dolandırılıcaksın ?
hayır dolandırılmazsın kardeşim mağaza o fiyata veriyordur link atarmısın ?Sorduğum şey 678 TL yani düşük değilmi ailem öyle diyor
https://www.hepsiburada.com/razer-blackwidow-chroma-kablolu-oyuncu-klavye-p-BD802956?magaza=pinyata buhayır dolandırılmazsın kardeşim mağaza o fiyata veriyordur link atarmısın ?
Kardeşim eğer Razer takıntın yoksa steelseries apex serisi iyidirSorduğum şey 678 TL yani düşük değilmi ailem öyle diyor
Hep hayalim razer klavyem olsun istemiştim o yuzden istiyorumKardeşim eğer Razer takıntın yoksa steelseries apex serisi iyidir
hayır dolandırılmazsın site zaten televizyonlara bile reklam veren bir site sence 600 tl için birini dolandırırmı
Site güvenilir de satıcı güvenilir mi çünkü artık piyasada blackwidow chroma bulmak biraz zordaSite güvenilir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
yani razer markasını çok sevmiyorum galiba o benim fakirliğimHep hayalim razer klavyem olsun istemiştim o yuzden istiyorum![]()