Mâthes
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,283
Team T-Force Xtreem ARGB 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 DDR4 Gaming Ram (TF10D416G3600HC18JDC01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Çünkü daha bir dakika olmuş, sakin.harbiden bende almayı düşünüyorum yorum yok arkadaş
benim bi önceki konumda buydu cevap gelmedi emin değilim yardımcı olurmusunuzÇünkü daha bir dakika olmuş, sakin.
Bu RAM hakkında bir bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem.benim bi önceki konumda buydu cevap gelmedi emin değilim yardımcı olurmusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stok kalmıyor o yüzden son 3 ürün
az önce bende bi konuda okudum bu ramler ilk cl14 diye servis edildi sonra cl 18 yazdılar o yüzden emin değilimBu RAM hakkında bir bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem.
Konunu yükselt istiyorsan.az önce bende bi konuda okudum bu ramler ilk cl14 diye servis edildi sonra cl 18 yazdılar o yüzden emin değilim
Konunu yükselt istiyorsan.
Bu ney la
bende pc building sim de görmüştüm ilk orada iyiydi ama gerçekte nasıl onu bilmiyorum işteaz önce bende bi konuda okudum bu ramler ilk cl14 diye servis edildi sonra cl 18 yazdılar o yüzden emin değilim
QWEQWEQWE oyundan yola çıkmamak lazım. Reklam olabilir.bende PC building sim de görmüştüm ilk orada iyiydi ama gerçekte nasıl onu bilmiyorum işte
@RevDeisDou daha iyi yardımcı olacaktır. RGB leri gerçekten beni benden aldı. cl si 16 ya çekilebilirse mükemmel ram. fiyatı da hoşuma gitti şahsenbu ram bu fiyata alınır mı?![]()
Team T-Force Xtreem ARGB 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 DDR4 Gaming Ram (TF10D416G3600HC18JDC01) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bende bu ram var hangisi daha iyi?3600 CL18 için 1.45v mu? Yanlış girilmiştir inşallah
Alıntıyı görüntüle