MİLLENİCOM HİZMETLERİ NASILDIR?

Reaksiyon skoru
33
Türktelekom zam yapmış tarifeye değiştirmek istiyoruz Vodafone süperonline ve türknet altyapısı yok millenicomun müşteri hizmetleri nasıldır kullanan var mı önerir misiniz? veya başka önerdiğiniz bir firma var mıdır?

Türktelekom zam yapmış tarifeye değiştirmek istiyoruz Vodafone süperonline ve türknet altyapısı yok millenicomun müşteri hizmetleri nasıldır kullanan var mı önerir misiniz? veya başka önerdiğiniz bir firma var mıdır?
türk telekom'dan kaç mbps alıyorsun kaç mbps ödüyorsun.

Kullananlar müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu söylüyor.

Superonline yoksa millenicom TTNET altyapısını kullanır. Turknet hız sorgulama yapın kaç çıkıyor?

35mbps download 6mbps upload alıyorum şuan , 75tl idi 110 yapmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Superonline yoksa millenicom TTNET altyapısını kullanır. Turknet hız sorgulama yapın kaç çıkıyor?
göstermiyor
1602948851921.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türk telekom'dan kaç mbps alıyorsun kaç mbps ödüyorsun.
1602948987582.png

Forumda olumlu yorum çok Kablonet altyapısı varsa onuda öneririm kendim kullanıyorum 88 tl veriyoruz 100mbit download +tv ye

Forumda olumlu yorum çok Kablonet altyapısı varsa onuda öneririm kendim kullanıyorum 88 TL veriyoruz 100mbit download +tv ye
şimdi baktım kablonet bizim şehirde yokmuş , forumda olumlu yorum çok olan kablonet mi millenicom mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,231
Üyeler
188,057
Son üye
eeXian
Geri