Neden alınmasın ucuz 1 yıl garanti daha ne olsunArkadaşlar son kez soruyorum 2.el 20 ay garantili fatura kutulu HyperX Cloud 2 alınır mı çok temiz. 550 TL
Kontrol et sağlamsa bir sıkıntısı yoksa alınır.Arkadaşlar son kez soruyorum 2.el 20 ay garantili fatura kutulu HyperX Cloud 2 alınır mı çok temiz. 550 TL
20 ay = 1 yıl?Neden alınmasın ucuz 1 yıl garanti daha ne olsun
Biraz eskidi ama sadece oyun oynayacak ve ses kasacaksan alabilirsin fiyatı iyi gibi garantiside varArkadaşlar son kez soruyorum 2.el 20 ay garantili fatura kutulu HyperX Cloud 2 alınır mı çok temiz. 550 TL
Kulaklığı beğeniyorsan al. Alternatif olarak sıfır fury x de alınabilir 600 lirayaYayıncılar ve e-sporcular kullanmaya devam ediyor zowie de eskidi ama en iyi sensörlerden birine sahip (
Kontrol et sağlamsa bir sıkıntısı yoksa alınır.
Arkadaşımdan alıcam çok temiz birkaç defa kullanma fırsatı olmuş kutu içeriği tam deri padi kullanmamış temmuz 2022 ye kadar garantisi var.20 ay = 1 yıl?
Bu arada çok temizse alınabilir
Sen bilirsin dostum black friday geldi bekleyip sıfır bişeyde alabilirsinYayıncılar ve e-sporcular kullanmaya devam ediyor zowie de eskidi ama en iyi sensörlerden birine sahip (
Sadece CSGO oynayacağımBiraz eskidi ama sadece oyun oynayacak ve ses kasacaksan alabilirsin fiyatı iyi gibi garantiside var
Sıfırı 900 felan 550 ye sıfır gibi bişey alcam sıfır bunun dengi bişey alcagımı zan etmiyorum CSGO için.Sen bilirsin dostum black friday geldi bekleyip sıfır bişeyde alabilirsin
Black friday'e gerek yok aslındaSen bilirsin dostum black friday geldi bekleyip sıfır bişeyde alabilirsin