Arkadaşlar 1000 TL bütçem var ssd önerilerinizi bekliyorum anakartım: b450mk
Kingston A2000’e bakabilirsinArkadaşlar 1000 TL bütçem var ssd önerilerinizi bekliyorum anakartım: b450mk
Kaldırıldı
Reklam yasak diye biliyorum.![]()
SANDISK 1TB 2400/1950 MBs M.2 NVMe 3D SSD Disk (SDSSDH3N-1T00-G25) - Arının Teri
SANDISK 1TB 2400/1950 MBs M.2 NVMe 3D SSD Disk (SDSSDH3N-1T00-G25) Windows 10 ve Office 365 lisansı hediyemizdir. Bal tadında alışverişler dileriz.arininteri.com
Bu ürün gayet avantajlı. Bu linkten alarak projelerimize %0.5 destek olabilirsin.
(Ban sebebiyse kaldırırım)
Site benim değil. Sadece affiliate kullanıyorum. Yani birisi attığım linkten alışveriş yapınca bana %0.05 komisyon geçiyor. Bu da mı yasak? Yasak ise bildirin kaldırayımReklam yasak diye biliyorum.
https://donanimarsivi.com/forum/konu/donanim-arsivi-forum-kurallari.1/#post-1 7.kurala bakın.Site benim değil. Sadece affiliate kullanıyorum. Yani birisi attığım linkten alışveriş yapınca bana %0.05 komisyon geçiyor. Bu da mı yasak? Yasak ise bildirin kaldırayım
referal link yasak diye biliyorumSite benim değil. Sadece affiliate kullanıyorum. Yani birisi attığım linkten alışveriş yapınca bana %0.05 komisyon geçiyor. Bu da mı yasak? Yasak ise bildirin kaldırayım