- Reaksiyon skoru
- 20
Merhaba arkadaşlar attığım linkteki ürün orijinal midir bilgisi olan var mı? Fifa oynamak için alıcam başka önerilerinizi de alabilirim .
Hepsiburada hiçbir sahte ürün satmadığını/sattırmadığını iddia ediyor.
Alın sahte çıkarsa iade edersiniz.
Satıcı hepsiburadanın kendisi değil çıkabilir. Görünüş orijinal ama xbox 360 eski değil mi yeni nesil f/p kollara bakman daha iyi olmaz mıHepsiburada. Bence sahte değildir. Zaten beğenmezsen iade edersin.
Satıcı hepsiburadanın kendisi değil çıkabilir. Görünüş orijinal ama xbox 360 eski değil mi yeni nesil f/p kollara bakman daha iyi olmaz mı
Sattırmadığını da söylüyor.Hepsiburada hiçbir sahte ürün satmadığını/sattırmadığını iddia ediyor.
birincisi evet satıcı hepsiburada değilse güvenmeyin ikincisi bu ürünün üretimi durdu bildiğim kadarıyla yani orjinal olması neredeyse imkansız bende vaktinde araştırdım monster gamepad aldım tabi şu an onunda fiyatı uçmuş durumdaSatıcı hepsiburadanın kendisi değil çıkabilir. Görünüş orijinal ama xbox 360 eski değil mi yeni nesil f/p kollara bakman daha iyi olmaz mı
Yine de çıkabilir.Garanti edemez ki her satıcı kendisi yolluyor ama evet sahte çıkarsa müşterinin arkasında hiç bir sorun olmazSattırmadığını da söylüyor.
reklamlarda sürekli bir sürü indirim olduğunuda söylüyorlar aynı ürüne zam bindirip indirim gibi gösteriyorlar pls :')Sattırmadığını da söylüyor.
Bunun sadece Hepsiburada ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.reklamlarda sürekli bir sürü indirim olduğunuda söylüyorlar aynı ürüne zam bindirip indirim gibi gösteriyorlar pls :')
Siteler arasında en iyisinin hb olduğunu düşünüyorum ama reklam hepsinde aynı kandırıcılık haklısınBunun sadece Hepsiburada ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Yani sadece Hepsiburada yapmıyor![]()
orası öyle tabii ki ayrıca bende arkadaşa katılıyorum en iyisi hepsiburada bence n11 de ilgimi çekiyor ama tercih meselesi tabii ki ben genelde ikisinide aktif olarak kullanıyorumBunun sadece Hepsiburada ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Yani sadece Hepsiburada yapmıyor![]()