- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Jak girişleri arızalı olabilirdevre dışı bırakıp tekrar etkinlestirdim hala takılı değil yazıyor birde kulaklığı telefona takıp müzik dinledim kulaklıkta sorun yok
Jak girişleri arızalı olabilirdevre dışı bırakıp tekrar etkinlestirdim hala takılı değil yazıyor birde kulaklığı telefona takıp müzik dinledim kulaklıkta sorun yok
hoparlörü taktığım yere kulaklık kablosunu taktım hala takılı değil gösteriyorJak girişleri arızalı olabilir
işine yarar mı bimiyorum ama aygıt yöneticisinindde resmini atayımJak girişleri arızalı olabilir
Attigim siteden driver yuklermisinhoparlörü taktığım yere kulaklık kablosunu taktım hala takılı değil gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işine yarar mı bimiyorum ama aygıt yöneticisinindde resmini atayım Alıntıyı görüntüle
indirdim şimdi çift tıklayıp açayım mıAttigim siteden driver yuklermisin
dediğin driveri yükledim kurdum d diskime HD_Audio diye bi dosya geldi şimdi ne yapayımAttigim siteden driver yuklermisin
Içine gir setupunu kurindirdim şimdi çift tıklayıp açayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğin driveri yükledim kurdum d diskime HD_Audio diye bi dosya geldi şimdi ne yapayım
Kendi ışletim sistemin varsa kur yoksa kurmabu arada şimdi farkettim attığın driver sitesinde windows 10 64 bit yazmıyor yine de kurayım mı ?
Yükleme gerek yokAlıntıyı görüntüle
Windows 10 Pro 64 Bit Kullanıyorum
Silebilirsinpeki hocam o zaman siliyorum bu dosyayı
Jak girisi olabilir usb ses kartınız varsa deneyinizsorun ne olabilir o zaman