Max 460Tl ye mekanik klavye önerileri

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,009
James Donkey hariç olsun tasarımları hoşuma gitmiyor. Cevaplar için teşekkürler şimdiden.

Bende kullandım hem calypso hemde r6 RGB. Bilek desteği oyun içerisinde eksi oluyor ama yazı yazarken cidden rahatlatıyor bir artı yani olması her türlü daha iyi tabi sabit bilek desteği olanlar ayrı. ultimate red switch bulabilsem alicam 1 ay önce vardı şuan siyah switch var hiçbir yerde bulamıyorum red switch versiyonunu
Anladım hocam ama gaming gecelerine saber gelirse düşük bütçede güzel bir klavye almış olursun he basmama vesaire sorun olursa da beni etiketle hallederiz.

O üstteki tuşlar kullanilabiliyor mu? bu fiyata fazla güzel değil mi ? Monitör de monster ikisi takım mı olsa .d? Yorum yok da nasıl? alınır mı bu fiyata?güzelmiş direkt alırım sorunu falan yoksa .d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anladım hocam ama gaming gecelerine saber gelirse düşük bütçede güzel bir klavye almış olursun he basmama vesaire sorun olursa da beni etiketle hallederiz.
basmama sorunu genelde 3-4 ay sonra çıkıyormuş ortaya herhalde bakarım duruma göre monster pusat stoga girmiş onu alicam sanirim monitörle takım olurlar .d

O üstteki tuşlar kullanilabiliyor mu? bu fiyata fazla güzel değil mi ? Monitör de monster ikisi takım mı olsa .d? Yorum yok da nasıl? alınır mı bu fiyata?güzelmiş direkt alırım sorunu falan yoksa .d

basmama sorunu genelde 3-4 ay sonra çıkıyormuş ortaya herhalde bakarım duruma göre monster pusat stoga girmiş onu alicam sanirim monitörle takım olurlar .d
Gayet güzel duruyor klavye ben baya beyendim red swtich varsa onu almanı öneririm ama.

Monsterı mı soruyorsun ?
Evet üstteki tuşlar makro galiba ve kullanılabiliyor
Klavye gayet iyi
Alabilirsiniz
Blue switch ama haberiniz olsun

Monsterı mı soruyorsun ?
Klavye gayet iyi
Alabilirsiniz
Ses tekerleği felanda var
Fiyatına göre şahane özellikleri
K55 e yakın diyebiliriz

Monsterı mı soruyorsun ?
Klavye gayet iyi
Alabilirsiniz

Ses tekerleği felanda var
Fiyatına göre şahane özellikleri
K55 e yakın diyebiliriz
aynen ama bu kadar özelliğe blue switch sesi kaldırılır gibi geldi bana .d

Gayet güzel duruyor klavye ben baya beyendim red swtich varsa onu almanı öneririm ama.
yok sanırım ama bu kadar özelliğe blue switch sesi kaldırılır gibi geldi bana .d

aynen ama bu kadar özelliğe blue switch sesi kaldırılır gibi geldi bana .d

yok sanırım ama bu kadar özelliğe blue switch sesi kaldırılır gibi geldi bana .d
E hayırlı olsun o zaman

Geri