AOC 24G2U5/BK Ölü Piksel

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
6,862
Beyler İtopya'dan aldığım bu üründe bir adet ölü piksel mevcut, şuanlık benim gözüme pek çarpmıyor ama ilerisi gelir mi bilmiyorum? Garanti kapsamına girer mi onu da bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tost Kayaoğlu

Beyler İtopya'dan aldığım bu üründe bir adet ölü piksel mevcut, şuanlık benim gözüme pek çarpmıyor ama ilerisi gelir mi bilmiyorum? Garanti kapsamına girer mi onu da bilmiyorum, ne yapmalıyım?

@Tost Kayaoğlu
Mutlaka iade et yada aynısıyla değişim iste
paranla rezil olma

Değişim talebi oluşturdum yarın gelip alacaklar. Umarım stoğu bitmez, çok içime sinmişti.
Garantiye yollayıp aynısıyla değiştirmesini isteseydin keşke

AOC firmasının yetkili servisi İtopya'dan değişmemizi söyledi.

Stok olmazsa firmadan alacaklarmış, orada da yoksa para iadesi yapılacak dediler.

Hocam 3 sene garanti bulunuyormuş üründe, sizce kullansam 3 ve üstüne çıktığında garantiye versem nasıl olur?

Son düzenleme:
AOC firmasının yetkili servisi İtopya'dan değişmemizi söyledi.

Stok olmazsa firmadan alacaklarmış, orada da yoksa para iadesi yapılacak dediler.

Hocam 3 sene garanti bulunuyormuş üründe, sizce kullansam 3 ve üstüne çıktığında garantiye versem nasıl olur?
Niye ki ?
Tek bir garanti hakkın yok sonuçta

Niye ki ?
Tek bir garanti hakkın yok sonuçta
Ya olay şu ki ; ben değişim istersem ve stok biterse hem indirimden yararlanamayacağım hem de beğendiğim monitöre sahip olamayacağım. Ama teknik servis değişim yapmıyor santimetrekarede 3 piksel olması gerekiyormuş. İtopya yapıyor sadece oranın da dediğim gibi stok sorunu var. Şuan kullansam böyle, ileride sorun çıkaracak seviyeye ulaştığında garanti zaten yardımcı olacak.

Ya olay şu ki ; ben değişim istersem ve stok biterse hem indirimden yararlanamayacağım hem de beğendiğim monitöre sahip olamayacağım. Ama teknik servis değişim yapmıyor santimetrekarede 3 piksel olması gerekiyormuş. İtopya yapıyor sadece oranın da dediğim gibi stok sorunu var. Şuan kullansam böyle, ileride sorun çıkaracak seviyeye ulaştığında garanti zaten yardımcı olacak.
3 tane olayı yalan. 1 tane bile olsa değişim yapmak zorunda. 14 gün içerisinde iade hakkınız var. Yapmıyorlarsa hiç beklemeden tüketici hakem heyetine başvurun.

3 tane olayı yalan. 1 tane bile olsa değişim yapmak zorunda. 14 gün içerisinde iade hakkınız var. Yapmıyorlarsa hiç beklemeden tüketici hakem heyetine başvurun.
Hocam lütfen düzgün okur musunuz?

Gayet düzgün okudum konuda "Garanti kapsamına girer mi?" ne yapmalıyım diye sormuşsunuz.

Bunu okur musunuz?

Evet aynı dert bende de var. Para iadesi verseler de istemem aldığpım fiyat 1600 ike piyasası 2000 oldu monitörün. Değişim için de 3 piksel tarzı şeyler geveliyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,208
Üyeler
195,300
Son üye
CagkanNovara
Geri