vidalar tutuyosa kırmaz.Ekran kartı aşağğı doğru eğimli bakın sağa değil komple sanki anakartı sökecek gibi duruyor sizce?
4 vida ile tuturdumvidalar tutuyosa kırmaz.
Bilmiyorum kanka matkapla 4 vida attım içim rahat etmedi yineEkran kartları genelde öyle durur. Herhangi bir destek koyabilirsin.
İnternetten bir figür al koy. Ya da ekran kartı desteği.4 vida ile tuturdum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum kanka matkapla 4 vida attım içim rahat etmedi yine
Kanka yok gölge falan bas baya bana doğru geliyor kartsanırım gövdedeki yansımadan dolayı yamuk görüyorsun ama sanmıyorum. düz bişey koyup deneyebilirsin yamuk mu degil mi
ben 2 vida ile tutturmuşum dönüp arkama bile bakmıyom sen 4 vida ile o kart üzerine elma armut tart gene bişi olmaz.4 vida ile tuturdum
Anakartın kilit mekanizması yerinden çıkıyor ondan belki o tutmuyor diye korkuyorum ayrıca T6 takılı olduğu için kilidi açmadan söküyorum ekran kartınıben 2 vida ile tutturmuşum dönüp arkama bile bakmıyom sen 4 vida ile o kart üzerine elma armut tart gene bişi olmaz.
İçin rahat değilse bir ekran kartı tutacağı alabilirsin4 vida ile tuturdum
kilidi açmadan nası söküyon?Anakartın kilit mekanizması yerinden çıkıyor ondan belki o tutmuyor diye korkuyorum ayrıca T6 takılı olduğu için kilidi açmadan söküyorum ekran kartını
az olmuş kanka sanayiye gidip altına demir kaynattır sonra bide anakarta giriş kısmına tutkal dök4 vida ile tuturdum