- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizde zeka seviyenizi ilerlettiğiniz zaman tartışmaya devam ederiz. İyi forumlar.Hahaha.
Ön yargınızı aştığınız zaman sağlıklı muhabbet çevirebileceğinize inanıyorum,gerçekten.
Sizde zeka seviyenizi ilerlettiğiniz zaman tartışmaya devam ederiz. İyi forumlar.Hahaha.
Ön yargınızı aştığınız zaman sağlıklı muhabbet çevirebileceğinize inanıyorum,gerçekten.
reis oynatacak sistemim var ama 200 tl veremem bir oyuna konsol oyunu değilse oyunlar ucuza gelsin diye instagramdan 100 tl ye sınırsız ea play aldım :dDurumu olmayan adamin nasil rdr 2 açacak PC si oluyor hayret
Birde kullanıp savunanlar var ya kafayı yedirtecekler :dBence bu konu kapanmalı gene söylüyorum torrenti kesinlikle savunmuyorum kullanmanizida önermiyorum ama illa kullanacaksan kullan sonuçta herkesin hayatina kimse karişamaz
Yaptiginin yanlis birsey olmadigini savunanlar bence daha kötüBirde kullanıp savunanlar var ya kafayı yedirtecekler :d
Aynen öyle, konu başlığını görünce mandalina alıp geldim okumaya başladım. 6.-7. sayfaya gelince beynini ekmek peynirle yemiş crackçiler iyice çoğalınca akıl sağlığım için son sayfaya atladım.Yorumları okurken cringe oldum :d
Adamın oyuna verecek parası yoksa, nasıl o oyunu çekecek bilgisayarı var? Hemen atlamayın belki şöyle böyle aldı, yok taksit ödedi, yok para biriktirip aldı vs. O zaman aynı bilgisayar aldığı gibi; oyunu almak içinde para biriktirecek ondan sonra buraya gelip "benim param yok, oyun alamıyorum, o yüzden crack indirim" gibi saçma sapan bahanelere sığınmayacak.
İyi forumlar.
Oyun fiyatlarını bahane etme, RDR 2 5TL de olsa sen torrentten çekeceksin onu, sen o kafada birisin. Sen insanlığın en toxic seviyesi olabilirsinHiçbir bahanenin arkasına sığınmıyorum oyunu alacak param var ama takır takır torrent indiricem. aşırı büyütüyorsunuz bu olayı. insanların çok üzerine gitmeyin isteyen torrent isteyen orijinal. torrenti savunuyor muyum oyun fiyatları bu kadar fırlamışken evet denilebilir. amaaan takmayın kafaya indirin oynayın mis gibi
Hayatının anlamı oyun değilse ve alacak paran yoksa alma? Hayatında gram bi şey değişmez. torrent indiren insanların yüzde 80'i hayatsız, hayatlarında oyun dışında bi şey olmayan 200 kilo ve ayda 1 defa banyo yapan "oyuncu"lardan ibaret. Vücut kötülemesi yaptığım için üzgünüm ama bu bir gerçekAynen adamların tek hayatı oyun,fifa seviyorum gidip 1 ay çalışayım.
HahahaSizde zeka seviyenizi ilerlettiğiniz zaman tartışmaya devam ederiz. İyi forumlar.
Sistem beleşe geldi senin demek140 lirayı daha bir arada elime alamadım. Bir oyuna da vermem