OYUNLAR NEDEN UCUZ DEĞİL ?

Arkadaşlar aklıma şu geldi ulan adam bir oyun çıkarıyor 70 80 euro burada kaç TL 700-800 TL ulan kaç kişi alacak ki o paraya oyunu yap 80-200 TL arası oyunları daha çok kişi alsın olum bunu sadece ben mi düşünebiliyorum 700-800 TL iken en fazla 5000 kişi alır tr'de ama düşünsenize büyük oyunların en fazla 200 TL olduğunu bence bu çok mantıklı bir şey siz ne düşünüyorsunuz ?

Steamde öyle zaten. Steam dolar kuru üzerinden satsa 5 kişi birleşip 1 oyun falan anca alırız

Steamde öyle zaten. Steam dolar kuru üzerinden satsa 5 kişi birleşip 1 oyun falan anca alırız
ha bir şey soracğaım arkadaşımşa beraber cyberpunk 2077 alırsam oyunlar çakışır mı save dosyaları falan ?

ha bir şey soracğaım arkadaşımşa beraber cyberpunk 2077 alırsam oyunlar çakışır mı save dosyaları falan ?

Beraber almak derken? Aynı hesapta para birleştirip mi alacaksınız?

evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

izledikten sonra açtım konuyu zaten :D

Eğer oyunda ETS 2 gibi farklı açabileceğin kariyerler (ayrı açılan oyunlar) bulunursa aynı anda oynamamak şartıyla yapabilirsiniz. Ama tek save üzerinden giden bir sistem olursa çakışmaktan öte ikinci bir save dosyası oluşturulamaz. Ama birbirinin üzerinden devam edilebilir.

Eğer oyunda ETS 2 gibi farklı açabileceğin kariyerler (ayrı açılan oyunlar) bulunursa aynı anda oynamamak şartıyla yapabilirsiniz. Ama tek save üzerinden giden bir sistem olursa çakışmaktan öte ikinci bir save dosyası oluşturulamaz. Ama birbirinin üzerinden devam edilebilir.
teşşekürler dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klasik ya bu cümleler bu konuları açanların ciğerlerini biliyorum.
kardeşim sen hayırdır ya sen galiba oyuncu falan değilsin

Geri