can.ylycel
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
arkadaşlar ikisinin 20 mbps limitsiz süperbox 200 tl 15 mbps limitsiz redbox 170 tl online oyun oynarken sıkıntı yapıyor mu kaç ping oluyor kullanan var mı ?
kampanya var babama 20-25 yıllık abone dükkan fiyat böyle vodofone internetten baktım20mbps limitsiz superbox'ın fiyatı yanlış.
normalde 10mbps 200tl.
15mbps limitsiz redbox ise 170tl.
Redbox superboxtan daha iyi onu söyleyeyim.
oyun oynamak için pek ideal olamayabiliyor ama bu konuda @Yılan Serdar 3T bilgili.
normalde ev internetim iyi ama köye gidiyorum tatile gidiyoruz yanımızda götürüp internet sıkıntısı olmasın diye bunu düşünüyoruzYakınınızda Vodafone hattı olan birisi varsa onun telefonunda hız testi yapın. Eğer 15 Mbps'den fazla veriyorsa Vodafone alın. Ben LoL'de sabit 36 ama gece 5 6 civarları 42 ms oynuyorum. Valorant'ta da 36 ms oynuyorum. Açıkçası alt yapılı internetten daha iyi onda 24 alıyordum ama saat başı 1 dakikalığına 100 ms olup iniyordu. 13 TL vergi çıktı 180 TL oldu her şey dahil modem vergi falan felan.
Köyde falan 6 7 Mbps alırsınız sonuçta dibinizde 4.5G şebekesi yoktur. Normal telefonunuz Vodafone ise 4.5G hız testi yapın ona göre alın.normalde ev internetim iyi ama köye gidiyorum tatile gidiyoruz yanımızda götürüp internet sıkıntısı olmasın diye bunu düşünüyoruz
türkcel ablam var geldiğinde köye onun 4,5G çekiyor bizde çekmiyordu TürktelekomKöyde falan 6 7 Mbps alırsınız sonuçta dibinizde 4.5G şebekesi yoktur. Normal telefonunuz Vodafone ise 4.5G hız testi yapın ona göre alın.
Vodafone önemli dostum. Köyde Vodafone çekiyor mu?türkcel ablam var geldiğinde köye onun 4,5G çekiyor bizde çekmiyordu Türktelekom