RedBox ve Süperbox Nasıl?

Reaksiyon skoru
48
arkadaşlar ikisinin 20 mbps limitsiz süperbox 200 tl 15 mbps limitsiz redbox 170 tl online oyun oynarken sıkıntı yapıyor mu kaç ping oluyor kullanan var mı ?

20mbps limitsiz superbox'ın fiyatı yanlış.
normalde 10mbps 200tl.
15mbps limitsiz redbox ise 170tl.
Redbox superboxtan daha iyi onu söyleyeyim.
oyun oynamak için pek ideal olamayabiliyor ama bu konuda @Yılan Serdar 3T bilgili.

20mbps limitsiz superbox'ın fiyatı yanlış.
normalde 10mbps 200tl.
15mbps limitsiz redbox ise 170tl.
Redbox superboxtan daha iyi onu söyleyeyim.
oyun oynamak için pek ideal olamayabiliyor ama bu konuda @Yılan Serdar 3T bilgili.
kampanya var babama 20-25 yıllık abone dükkan fiyat böyle vodofone internetten baktım

Yakınınızda Vodafone hattı olan birisi varsa onun telefonunda hız testi yapın. Eğer 15 Mbps'den fazla veriyorsa Vodafone alın. Ben LoL'de sabit 36 ama gece 5 6 civarları 42 ms oynuyorum. Valorant'ta da 36 ms oynuyorum. Açıkçası alt yapılı internetten daha iyi onda 24 alıyordum ama saat başı 1 dakikalığına 100 ms olup iniyordu. 13 TL vergi çıktı 180 TL oldu her şey dahil modem vergi falan felan.

Yakınınızda Vodafone hattı olan birisi varsa onun telefonunda hız testi yapın. Eğer 15 Mbps'den fazla veriyorsa Vodafone alın. Ben LoL'de sabit 36 ama gece 5 6 civarları 42 ms oynuyorum. Valorant'ta da 36 ms oynuyorum. Açıkçası alt yapılı internetten daha iyi onda 24 alıyordum ama saat başı 1 dakikalığına 100 ms olup iniyordu. 13 TL vergi çıktı 180 TL oldu her şey dahil modem vergi falan felan.
normalde ev internetim iyi ama köye gidiyorum tatile gidiyoruz yanımızda götürüp internet sıkıntısı olmasın diye bunu düşünüyoruz

normalde ev internetim iyi ama köye gidiyorum tatile gidiyoruz yanımızda götürüp internet sıkıntısı olmasın diye bunu düşünüyoruz
Köyde falan 6 7 Mbps alırsınız sonuçta dibinizde 4.5G şebekesi yoktur. Normal telefonunuz Vodafone ise 4.5G hız testi yapın ona göre alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,917
Üyeler
187,749
Son üye
Doblosolfar
Geri