Philips KRGO kullanıyor.Hangisi daha uzun ömürlüdür hangisi daha kalitelidir birde her 2 sininde switch markasını bilen varsa yazabilir mi
sanırsam jd de outemu kullanıyor hangi marka daha iyidirPhilips KRGO kullanıyor.
JD Content kullanıyor. RED istersen 610S red. Blue ise Philips. İkiside marka basma ürünler zaten.sanırsam jd de outemu kullanıyor hangi marka daha iyidir
blue alacağım ama bugün incehesap indirim günü yani jd blue switch indirime girerse alayım mı birde fiyatı kaç tl oluyor indirimde ?JD Content kullanıyor. RED istersen 610S red. Blue ise Philips. İkiside marka basma ürünler zaten
209TL civarı oluyor. İlk kez mekanik alıcaksan Blue önermem. O çıt sesi çok kötü gleiyor bir süre sonra. Hele evde ailen de varsa akşam klavyeye basamazsın bile.blue alacağım ama bugün incehesap indirim günü yani jd blue switch indirime girerse alayım mı birde fiyatı kaç TL oluyor indirimde ?
jd ileride tutukluk basmama gibi sorunlar yapıyormuş sanıyorsam o yüzden biraz tedirginleştim philips almam daha iyi olur galiba209TL civarı oluyor. İlk kez mekanik alıcaksan Blue önermem. O çıt sesi çok kötü gleiyor bir süre sonra. Hele evde ailen de varsa akşam klavyeye basamazsın bile.
İkisinin de kalitesi aynı olacaktır. Content alırdım şahsen ben. Philips' in hangi markayı kullandığını bilmiyorum. İkisi de marka basma ürünler zaten.jd ileride tutukluk basmama gibi sorunlar yapıyormuş sanıyorsam o yüzden biraz tedirginleştim philips almam daha iyi olur galiba
yani jd nin şikayetleri korkuttu bütçe yüzünden blue almaya mahkumum sanırsamİkisinin de kalitesi aynı olacaktır. Content alırdım şahsen ben. Philips' in hangi markayı kullandığını bilmiyorum. İkisi de marka basma ürünler zaten.
610S RED ile blue aynı fiyatta.yani jd nin şikayetleri korkuttu bütçe yüzünden blue almaya mahkumum sanırsam
jd 610s red vs philips spk8404 blue dersek hangisi tercih edersiniz jd nin indirime girdiğini düşünerek610S RED ile blue aynı fiyatta.
![]()
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Red Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
RED alır geçerim.jd 610s red vs philips spk8404 blue dersek hangisi tercih edersiniz jd nin indirime girdiğini düşünerek
çok teşekkürlerRED alır geçerim.