James Donkey 610s mi philips spk8404?

Syv0x

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Hangisi daha uzun ömürlüdür hangisi daha kalitelidir birde her 2 sininde switch markasını bilen varsa yazabilir mi

JD Content kullanıyor. RED istersen 610S red. Blue ise Philips. İkiside marka basma ürünler zaten
blue alacağım ama bugün incehesap indirim günü yani jd blue switch indirime girerse alayım mı birde fiyatı kaç tl oluyor indirimde ?

blue alacağım ama bugün incehesap indirim günü yani jd blue switch indirime girerse alayım mı birde fiyatı kaç TL oluyor indirimde ?
209TL civarı oluyor. İlk kez mekanik alıcaksan Blue önermem. O çıt sesi çok kötü gleiyor bir süre sonra. Hele evde ailen de varsa akşam klavyeye basamazsın bile.

209TL civarı oluyor. İlk kez mekanik alıcaksan Blue önermem. O çıt sesi çok kötü gleiyor bir süre sonra. Hele evde ailen de varsa akşam klavyeye basamazsın bile.
jd ileride tutukluk basmama gibi sorunlar yapıyormuş sanıyorsam o yüzden biraz tedirginleştim philips almam daha iyi olur galiba

jd ileride tutukluk basmama gibi sorunlar yapıyormuş sanıyorsam o yüzden biraz tedirginleştim philips almam daha iyi olur galiba
İkisinin de kalitesi aynı olacaktır. Content alırdım şahsen ben. Philips' in hangi markayı kullandığını bilmiyorum. İkisi de marka basma ürünler zaten.

İkisinin de kalitesi aynı olacaktır. Content alırdım şahsen ben. Philips' in hangi markayı kullandığını bilmiyorum. İkisi de marka basma ürünler zaten.
yani jd nin şikayetleri korkuttu bütçe yüzünden blue almaya mahkumum sanırsam

Geri