Rehber Neden son zamanlar da forumdan ayrılan üye sayısı arttı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüle

Şu yazdığınız başka bir forumda yapsan aylarca foruma girememiştin, burada uyarı alıp yırtmışsın. Şimdi buna ceza vermeyip uyarı attık diye mi kötü olduk? Konuşmayım diyorum ama bazen çok saçmalıyorsunuz, iyi niyeti daha fazla suistimal etmeyin.
Bu durumda 2' side ban yemeli ama :D

Alıntıyı görüntüle

Bu uyarıyı aldığında uyarı puanın 11'di, bu uyarının puanını 0 yerine 1 yapsam tam 1 ay boyunca biriken uyarılarından dolayı ban yemiştin. Bence uyarılar ve cezalar konusunda eleştirme hakkınız yok.
Benim kızdığım nokta bu değil, ''Forum için istek, öneri'' kategorsinde açılan çoğu şey direkt reddediliyor genelde, dikkate alınmıyor bile.

Arkadaşım kimse kimseye durduk yere uyarı puanı vermiyor.
Ne zamandır forumdayım, 1 kere bile uyarı puanı yemedim.
Kurallara uy, üslubunu düzgün tut yeter.
Uygunsuz dil kullandım ve yanlış yaptım ama 6 uyarı puanı almayı hak etmiyordum.

Benim kızdığım nokta bu değil, ''Forum için istek, öneri'' kategorsinde açılan çoğu şey direkt reddediliyor genelde, dikkate alınmıyor bile.
IMG_20201030_141525.jpg

IMG_20201030_020338.jpg

Bir üye yaptığı kusurlu hareketten dolayı o anda ceza yemiyorsa ne anlamı kalır ki? Caydırıclığı yok.

Suç işleyip 5 sene sonra hapis yatan adam göremezsiniz mesela.
Onu görmedim ama bir ülkede cumhurbaşkanını öldürüp 40 yıl içerde yatıp,idam edilme kararı çıkan gördüm :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri