eminakgozz
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
arkadaşlar bu soruyla alakalı çok konu var ama ben kendımde sormak ıstedim yani neden bukadar çok tutuluyor hani ucuz diyemi yoksa başka bir nedenmi var ?
BEN KULLANDIĞIM İÇİNarkadaşlar bu soruyla alakalı çok konu var ama ben kendımde sormak ıstedim yani neden bukadar çok tutuluyor hani ucuz diyemi yoksa başka bir nedenmi var ?
ucuz başka işlemci yokarkadaşlar bu soruyla alakalı çok konu var ama ben kendımde sormak ıstedim yani neden bukadar çok tutuluyor hani ucuz diyemi yoksa başka bir nedenmi var ?
varucuz başka işlemci yok
Bu kadar iyi bir fiyata daha iyi bir işlemci yok.Bu yüzden çok kullanılıyor ve övülüyor.arkadaşlar bu soruyla alakalı çok konu var ama ben kendımde sormak ıstedim yani neden bukadar çok tutuluyor hani ucuz diyemi yoksa başka bir nedenmi var ?
evet ama oyundapeki r5 1600den de iyi mi?
bu yüzden sordum bu 10100f dahamı iyi acaba ne ?hemde vatanda bile varINTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL Core i3 BX8070110100F Soket 1200 10.Nesil 3.60GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com