Gigafiber varsa düşünmeden geç. Hani sorgulamaya bile gerek yok. VIP hizmet oluyor gigafiber altyapın var ise.Şuanda süperonline adsl kullanmaktayım 16mbps türknete gecmek istiyorum fiber altyapıda geldi sizce türknete gecmelimiyim kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olablirmi
almak istediğim paket gigafiber 100
Gigafiber varsa düşünmeden geç. Hani sorgulamaya bile gerek yok. VIP hizmet oluyor gigafiber altyapın var ise.
dostum sanırsam sende türknet kullanıyorsun eger kullanıyorsan memnunmusun?Gigafiber varsa düşünmeden geç. Hani sorgulamaya bile gerek yok. VIP hizmet oluyor gigafiber altyapın var ise.
Alıntıyı görüntüle
Yani memnunum. Gigafiber değil benimki ama. Gigafiber varsa düşünmeden geç. 50 mbps upload diyor.. Bendeki 8. Böyle bir hizmet şuan türkiyede yok. Düşünmek bile hata.Alıntıyı görüntüle
bu işte sorgulama yaptıgım zaman bu cıkıyor direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum sanırsam sende türknet kullanıyorsun eger kullanıyorsan memnunmusun?
90 tl veripGigafiber varsa düşünmeden geç. Hani sorgulamaya bile gerek yok. VIP hizmet oluyor gigafiber altyapın var ise.
Alıntıyı görüntüle
Hangi sağlayıcı90 TL verip Alıntıyı görüntüle bu hızı almak ve bu hız benim için mükemmel aylardır 1 mbs alıyoduk![]()
tırt telekom ttnetHangi sağlayıcı
Kral be. Gigafiber varmış. kardeşim tr standartlarındaki en güzel internet bu. Hayırlı olsun.Alıntıyı görüntüle
OMG! şaka mısın usta nerede oturuyorsun bu arada ? Gigafiber nedirrr looŞuanda süperonline adsl kullanmaktayım 16mbps türknete gecmek istiyorum fiber altyapıda geldi sizce türknete gecmelimiyim kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olablirmi
Bu değerler ne böyle 125 tl ye 100 mbps upload. Yeniyor mu bu?Alıntıyı görüntüle
Valla ben vdsl kullanıyorum oldukça memnunum gigafiber oldukça iyi gördüğüm kadarıyla düşünmeden geç derim. Geçersen kod verebilirim 1 ay ücretsiz kullanman için tabi yoksa.Şuanda süperonline adsl kullanmaktayım 16mbps türknete gecmek istiyorum fiber altyapıda geldi sizce türknete gecmelimiyim kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olablirmi