RX 460Bütçem git gide düşüyor.1 hafta önce 1000 TL olan bütçe ram sağolsun 700 liraya düştü önerilerinizi bekliyorum![]()
Adetli mevcut yazıyor %100 mining yapılmıştır.rx470 buldum istersen avcılarda uzak gibi
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Adetli mevcut diyor.rx470 buldum istersen avcılarda uzak gibi
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bende şimdi 2.el sistem toplamaya çalısıyorum ve daha yeni baktım RX460 varSatan olsa buraya sormam reyiz 470 var onlarada 900 diyorlar 950 TL ye rx 570 var o kadar kafayı yemedim
Senin benle bi alıp veremediğin var galiba. Her yorumumu kopyalayıp yazıyorsun.Adetli mevcut diyor.
Kesin mining yapılmıştır.
mining yapılmamış ise albiraz daha biriktirip şunu alsam nolur?https://www.sahibinden.com/ilan/iki...asaustu-asus-rog-strix-rx-570-875537046/detay
Aynen kanka gördüm hayri yazmış kopyalayıp yapıştırayım dedim.Senin benle bi alıp veremediğin var galiba. Her yorumumu kopyalayıp yazıyorsun.