Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,512
İmkansız demek istemiyorum.60 liraya almıştım ben bunu![]()
İmkansız demek istemiyorum.60 liraya almıştım ben bunu![]()
önceden aldım bi 8 9 ay oldu herhalde :dNasıl?
:dİmkansız demek istemiyorum.
150tlik bir kablolu kulaklık kalitesi değil 60 70tlik telefonların içinde çıkan kulaklık kalitesinde.Tahminimce uzun ömürlübeyler alıcam umrumda olan bas falan değil tamamen uzun ömürlü olması ve sesin net olması yüksek sestede olsa beat i ve şarkı sözlerini çok detaylı duymam lazım sizce alıyımı birde deadlift squat bench yaparken falan kulaktan düşermi kulağa sımsıkı oturuyomu
kulağa oturuyomu peki en önemliside o bisiklet sürerken ağırlık kaldırıken falan düşmemesi lazım birde bu büyük bi indirimmi yani normalde kulaklığın fiyatı ne kadar150tlik bir kablolu kulaklık kalitesi değil 60 70tlik telefonların içinde çıkan kulaklık kalitesinde.Tahminimce uzun ömürlü
önceden aldım bi 8 9 ay oldu herhalde :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
:d
İlginç çünkü kullananlardan aldığım duyum ve kendi tecrübem son seste çok yüksek olmaması.Tam tersi sesi fulleyince biraz fazla.
Kulak yapısına göre değişir o kulakiçi kulaklık yani benim kulağıma fazla oturmuyor.Ama arkadaşım spor yapıyor bir şey olmuyor.Yatarken kullandığım için dert değil.kulağa oturuyomu peki en önemliside o bisiklet sürerken ağırlık kaldırıken falan düşmemesi lazım birde bu büyük bi indirimmi yani normalde kulaklığın fiyatı ne kadar
bazıları sahte bana orjinal geldi babam için aldım araba kullanırken işine çok yarıyor bir tık la konuşma başlıyor işteİlginç çünkü kullananlardan aldığım duyum ve kendi tecrübem son seste çok yüksek olmaması.
Yüksek seste dinlemem asla fakat yüksek sese aldığımda daha yüksek olabilirdi.En azından yüksek dinlemeyi sevenler için kısık gelir.İlginç çünkü kullananlardan aldığım duyum ve kendi tecrübem son seste çok yüksek olmaması.
Kulağa iyi oturtursan düşmez kulaklığın normal fiyatı da 150 170 TL civarı.kulağa oturuyomu peki en önemliside o bisiklet sürerken ağırlık kaldırıken falan düşmemesi lazım birde bu büyük bi indirimmi yani normalde kulaklığın fiyatı ne kadar
Düşürseydin bozulmazdı :dBen bozmadım kendi bozuldu.1 kere bile yere düşürmedim.
Yanlış anlama fakat size neden yalan söyleyeyim.Düşürüp bozmuş olsaydım zaten garantiye yollamayla bile uğraşmazdım ben sol çalışıyor solu kullanırdım ve bozulunca çöpe atardım.Tabii yakın akrabalarım gelmişti onlar bakarken felan düşürdüyse bilemem ama söylerlerdi.Zaten son 1 2 aya doğru 45dakikada şarjı bitiyordu.Düşürseydin bozulmazdı :d