Ben bu sistemi alıyorum.

hocam bende bu cooler master psuyu almak istiyorum güzelmi
Ben de yeterli olacağını düşünürek aldım. Cooler master veya corsair alınabilir gibiydi. Bütçem buna yettiği için bunu tercih ettim.

Hangi modeli?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart modeli de yazmıyor.

Pahalı olmuş her türlü. Tam bütçeniz ve elinizdeki parçalar nedir?
Elimdeki parçalar ilk yorumda yazıyor zaten. Sadece ekran kartı alacağım. Onun için Bütçem 5k suan icin

Elimdeki parçalar ilk yorumda yazıyor zaten. Sadece ekran kartı alacağım. Onun için Bütçem 5k suan icin
Yukarıda yazdığın parçaları aldın mı?

Ekran kartı için 5 bin tl bütçen varsa 2070S alırsın, üstüne de para kalır. 2060 veya 2060S çok düşük değil mi? Hemde 3700x gibi bir canavar için.

Ekran kartı için 5 bin TL bütçen varsa 2070S alırsın, üstüne de para kalır. 2060 veya 2060S çok düşük değil mi? Hemde 3700x gibi bir canavar için.
Evet

Ekran kartı için 5 bin TL bütçen varsa 2070S alırsın, üstüne de para kalır. 2060 veya 2060S çok düşük değil mi? Hemde 3700x gibi bir canavar için.
2070s indirimli denk gelirse niye olmasın. Indirimsiz bu fiyata almak pek mümkün değil. Gaming gecesinde 5800 gigabyte windforce düşmüş bu cuma. Windforcelar hep yüksek ısıda çalışıyor gibi söylentiler var. Zaten bütçede yetmiyordu. 😄

2070s 5000 TL'ye nerde varmış kanka ihtiyacım yok ama yine de alırım bu kadar ucuzsa :)

2070s indirimli denk gelirse niye olmasın. Indirimsiz bu fiyata almak pek mümkün değil. Gaming gecesinde 5800 gigabyte windforce düşmüş bu cuma. Windforcelar hep yüksek ısıda çalışıyor gibi söylentiler var. Zaten bütçede yetmiyordu. 😄
O 2080S. 2070S 4200 TL'lerde. Hemde Asus'un Dual modeli.

2070s 5000 TL'ye nerde varmış kanka ihtiyacım yok ama yine de alırım bu kadar ucuzsa :)
Dostum şaka yapıyorsunuz sanırım siz. Her gaming gecesinde 4 bin TL bandına düşüyor bu kart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,366
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri