serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
yanlış bildiniz hocam ben dalga geçiyom burda rx 570 demeniz gerekirdi hemen düzenleyin2070 super
yanlış bildiniz hocam ben dalga geçiyom burda rx 570 demeniz gerekirdi hemen düzenleyin2070 super
Şimdi fanboyum ama doğruya doğru yanlışa yanlış derim 5600XT KRALDIRyanlış bildiniz hocam ben dalga geçiyom burda rx 570 demeniz gerekirdi hemen düzenleyin
rx 5600xt çok iyi kart ya iyi ki kullanıyorumŞimdi fanboyum ama doğruya doğru yanlışa yanlış derim 5600XT KRALDIR
Benimde bu. X5 serisine hastayım da 2013 modeline ancak para yettiMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En sevdim araba.
Porsche macan s
Bizim komsuda x7 varBenimde bu. X5 serisine hastayım da 2013 modeline ancak para yetti
Arka stoplar ne öyle ya? Sevmedim o arabayı. X5>All SUVs to meBizim komsuda x7 var
Hayirli olsun x5 dostumBenimde bu. X5 serisine hastayım da 2013 modeline ancak para yetti
Alalı biraz oluyor. Geçen şanzıman bozulmuştu bir daha 1K KM yol gittim yaptırmak için. 5 ten 6 ya geçmiyordu araba tilt etti beniHayirli olsun x5 dostum
Ohh reis. Fidez yag degistie hep. Her 60000 km degistir. Daha cilop gibi olur.Alalı biraz oluyor. Geçen şanzıman bozulmuştu bir daha 1K KM yol gittim yaptırmak için. 5 ten 6 ya geçmiyordu araba tilt etti beni.
Onlar genel bakım ya. Onları yapıyorum da teknik sorun ciktı iste yağla alakalı değilOhh reis. Fidez yag degistie hep. Her 60000 km degistir. Daha cilop gibi olur.
motor yag her 10000 km degistir. Ben öyle yapiyorum
Aynen. O biraz üzüyor adami iste.Onlar genel bakım ya. Onları yapıyorum da teknik sorun ciktı iste yağla alakalı değil