birşeyler satın aldıkca gelıyor normal'de bende oyle olmustuN11'den nasıl kupon kazanıyoruz ya?
yok gelmıyor 1 tane secebılıyonSoru üstte. 11.11 kuponlarını aynı alışverişte birden fazla kullanabilir miyyim?
Deme yaa, ne güzel 1650S sistem alacaktım 4000tl ye sonra satacaktım...
Burdantüm kampanyalara bas tık hızında kuponlara gir. Orada belli saatlerde geliyor kuponlar.kupona nasıl ulaşabilirim bir şey satın almadan
N11'den nasıl kupon kazanıyoruz ya?
Burdantüm kampanyalara bas tık hızında kuponlara gir. Orada belli saatlerde geliyor kuponlar.
![]()
Kötü oldu. Keşke olsaydı.birşeyler satın aldıkca gelıyor normal'de bende oyle olmustu
yok gelmıyor 1 tane secebılıyon
şeyler var black fırday zamanı gelınce n11 saat 9'da kupon satısı oluyordu sanıyesınde satılıyordu atıyorum su su urunler'de 1000tl uzerı alısverıs'de 250tl ındırım cok buyuk ındırımlı kuponlar bunlar 1tl baslayıp 50tl kadar fıyatları vardı yanlıs hatırlamıyorsam o kuponlar bır daha gelır mı bılmıyorum gelırse bak derım bılgısayarda gecen varsa alBurdantüm kampanyalara bas tık hızında kuponlara gir. Orada belli saatlerde geliyor kuponlar.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötü oldu. Keşke olsaydı.
Bende bilgisayar var zaten. Kâr amaçlı al sat yapacaktım 4000tl ye 1650S R3 3100 sistem getirip. Ama 2 kupon kullanılamıyor maalesef.şeyler var black fırday zamanı gelınce n11 saat 9'da kupon satısı oluyordu sanıyesınde satılıyordu atıyorum su su urunler'de 1000tl uzerı alısverıs'de 250tl ındırım cok buyuk ındırımlı kuponlar bunlar 1tl baslayıp 50tl kadar fıyatları vardı yanlıs hatırlamıyorsam o kuponlar bır daha gelır mı bılmıyorum gelırse bak derım bılgısayarda gecen varsa al
Kuponlar beleş20 TL lik kupon mesela 50 TL lik ürünü 30 TL mi yapıyor
anlamadın 30 tl lik kupon ile 30 tl lik bir şey mi alıyoruz yoksa alacığımız şey 30 tl iniyormuBende bilgisayar var zaten. Kâr amaçlı al sat yapacaktım 4000tl ye 1650S R3 3100 sistem getirip. Ama 2 kupon kullanılamıyor maalesef.
Kuponlar beleş
Mesela ben bu 2 kuponu da bedavaya aldım.biri 550tl kupon. Biri daha ucuz.20 TL lik kupon mesela 50 TL lik ürünü 30 TL mi yapıyor
30tl iniyor. Belli bir alt limit var. Ücrete gore degişiyoranlamadın 30 TL lik kupon ile 30 TL lik bir şey mi alıyoruz yoksa alacığımız şey 30 TL iniyormu