İnceleme Neredeyse 3 yıldır kullandığım mouse Logitech G102 ile deneyimlerim!

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
NOT:Karanlık modda okuyun.
Selam arkadaşlar,
Bugün sabah dediğim gibi 3yıldır kullandığım oyuncu Mouse Logitech G102 ileyaşadığım deneyimlerimi ve ne kadar beni götürdüğünü anlatıcam.
Öncellikle ben mouseu daha çok PALM ve Fingertip şeklinde kullanıyorum. Mouse bence en çok Palm şeklinde kullanacaklar için uygun ama Claw ve Fingertip şeklinde kullanacaklar da çok rahat bu mouseu alıp kullanabilirler. Palm ile FPS ve MOBA oyunlarında gayet rahat bir şekilde kullandım.
İkinci olarak sensör ve switch kalitesine değinilecek olunursa hem FPS hem MOBA oyunlarında bence mouse başarılı. Bu konularda profesyönel değilim ama beni açıkçası tatmin etti.
Tasarıma gelicek olursak üstte de dediğim gibi Palm şeklinde tutuşa uygun tasarlanmış, sağ ve sol el için kullanıma uygun, sol tarafta iki adet makro tuşu, üst tarafta sağ ve sol click tuşlarının altında mouseun orta-üst tarafında bir adet DPI tuşu, alt tarafta bir adet RGB şerit ve onun üst taradfında bir adet RGB Logitech logosu var. Bu ışıkları ve makroları Logi'nin GHUB yazılımından ayarlaya biliyorsunuz.
Fotoları da bıraktım
79.PNG
2-logitech-g102-prodigy-beyaz-gaming-mouse-kuponu.jpeg
61f63927-9509-4b7b-9af1-fbbd2bca95d3.jpg
80.PNG

Tasarımla devam ediyoruz. Şu DPI tuşu hakkında kısaca bahsedeceğim. Tek bir tuş var. Bu tuşa 1 kere bastığınızda 400DPI, ikinci kez bastığınızda 800 DPI, üçüncü kez bastığınız zaman 1600DPI, dördüncü kez bastığınız da ise 3200DPI'a çıkabiliyor. Ancak siz 1000DPI, 1200DPIda filan kullanmak istiyorsanız GHUB yazılımından ayarlaya bilirsiniz 0-8000DPI arasında.
Işıkları da yine aynı yazlımla kontrol edebiliyorsunuz.
GHUB yazılımı
Bence kullanması basit, işe yarar, stabil çalışan bir yazılım. Ben 3 yıldır aynı yazılımı kullanıyorum ara sıra güncellemeler gelebiliyor bunları yaparsanız sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız.

g102-screen7-en.png

Son olarak şunu söyliyim ben Prodigy kullanıyorum ancak size lightsync tavsiye ederim ikisi tamamen aynı sadece Prodigy de sorun yaşayanlar olmuş o yüzden lightsync çıktı. Ben Prodigy kullandım sorun yaşamadım fakat siz de çıkabilir.
Link:
Evet dostlar, inceleme burda bitiyor. FPS ve MOBA oyunlarında gayet başarılı ve en çok palm tutuşuna uygun bir mouse olan Logitech G102 hakkındaki yaşadığım tüm deneyimlerimi aktardım.
@EmaRex27

Ekler

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    79.1 KB · Hit: 114
Son düzenleme:
Güzel rehber

Selam arkadaşlar,
Bugün sabah dediğim gibi 3yıldır kullandığım oyuncu Mouse Logitech G102 ileyaşadığım deneyimlerimi ve ne kadar beni götürdüğünü anlatıcam.
Öncellikle ben mouseu daha çok PALM ve Fingertip şeklinde kullanıyorum. Mouse bence en çok Palm şeklinde kullanacaklar için uygun ama Claw ve Fingertip şeklinde kullanacaklar da çok rahat bu mouseu alıp kullanabilirler. Palm ile FPS ve MOBA oyunlarında gayet rahat bir şekilde kullandım.
İkinci olarak sensör ve switch kalitesine değinilecek olunursa hem FPS hem MOBA oyunlarında bence mouse başarılı. Bu konularda profesyönel değilim ama beni açıkçası tatmin etti.
Tasarıma gelicek olursak üstte de dediğim gibi Palm şeklinde tutuşa uygun tasarlanmış, sağ ve sol el için kullanıma uygun, sol tarafta iki adet makro tuşu, üst tarafta sağ ve sol click tuşlarının altında mouseun orta-üst tarafında bir adet DPI tuşu, alt tarafta bir adet RGB şerit ve onun üst taradfında bir adet RGB Logitech logosu var. Bu ışıkları ve makroları Logi'nin GHUB yazılımından ayarlaya biliyorsunuz.
Fotoları da bıraktım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Tasarımla
devam ediyoruz. Şu bahsettiğim DPI tuşu hakkında kısaca bahsedeceğim. Tek bir tuş var. Bu tuşa 1 kere bastığınızda 400DPI, ikinci kez bastığınızda 800 DPI, üçüncü kez bastığınız zaman 1600DPI, dördüncü kez bastığınız da ise 3200DPI'a çıkabiliyor. Ancak siz 1000DPI, 1200DPIda filan kullanmak istiyorsanız GHUB yazılımından ayarlaya bilirsiniz 0-8000DPI arasında.
Işıkları da yine aynı yazlımla kontrol edebiliyorsunuz.
GHUB yazlılımı
Bence kullanması basit, işe yarar, stabil çalışan bir yazılım. Ben 3 yıldır aynı yazılımı kullanıyorum ara sıra güncellemeler gelebiliyor bunları yaparsanız sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız.
Alıntıyı görüntüle

Son olarak şunu söyliyim ben Prodigy kullanıyorum ancak size lightsync tavsiye ederim ikisi tamamen aynı sadece Prodigy de sorun yaşayanlar olmuş o yüzden lightsync çıktı. Ben Prodigy kullandım sorun yaşamadım fakat siz de çıkabilir.
Link:
Evet dostlar, inceleme burda bitiyor. FPS ve MOBA oyunlarında gayet başarılı ve en çok palm tutuşuna uygun bir mouse olan Logitech G102 hakkındaki yaşadığım tüm deneyimlerimi aktardım.
@EmaRex27
mouse a tıklamak çok ses çıkartıyor mu?

Ben de daha dün G102 Ligthsync White'ı edindim. 1 günde ne kadar memnun olunabiliyorsa o kadar memnunum. Çok şık bir mouse.

Güzel rehber ama rgb yi neden öyle yazdın kardeşim😡😡

Birsürü kişiye öneriliyor forumda. Şimdiye kadar belki de 100 kişiye G102 önerilmiştir çünkü bütçesinin en iyisi. İnsanlar da merak ediyor ''bu mouse beni ne kadar götürür? Uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı?'' diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel rehber ama RGB yi neden öyle yazdın kardeşim😡😡
Sorun mu var?

Birsürü kişiye öneriliyor forumda. Şimdiye kadar belki de 100 kişiye G102 önerilmiştir çünkü bütçesinin en iyisi. İnsanlar da merak ediyor ''bu mouse beni ne kadar götürür? Uzun kullanımda sıkıntı çıkarır mı?'' diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun mu var?
Kk niye alındın ki espri yaptım gül geç takılma fazla. Güzel bir konu olduğunu biliyorum, yararlı bir konu. Umarım ihtiyacı olanlar okur ve öyle alır.
1604988126163.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,565
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri