Virtualbox kali linux kullanarak gizli hacker nasil olurum?

@Treyarch reis artık bir el atsan adam hacker olma isteğiyle yanıp tutuşuyor :oops:

İnternette tam anonim olamazsın. Whonix'e Tor node'u kurup %99.8 anonimlik yakalarsın belki ama, internette tam anonimlik hala tartışılan bir kavram.

Son düzenleme:
🆎 Beni hekleme lütfen.

Arkadaşlar ben virtualboxa kurdum kali ama nasıl asiri gizlenirim bilmiyorum. Asiri gizli olmak istiyorum. kimse beni bulamasın saklanıyım yani?

nasil gizlenirim internette?
Adını, soyadını, sınıfını, numaranı, tel. no'nu, adresini paylaşmazsan gizli olursun...

Reissss yine geldi beni hekleme lütfen 🆎

Hocam neden böyle bir isteğiniz var ?
Kin mi beslediniz birine

1605004282035.png

Arkadaşlar ben virtualboxa kurdum kali ama nasıl asiri gizlenirim bilmiyorum. Asiri gizli olmak istiyorum. kimse beni bulamasın saklanıyım yani?

nasil gizlenirim internette?
knk sen illegal bir şey yapacaksan yapma hayatını yakarsın büyük ihtimal yaşın küçük benden sana tavsiye bulaşma böyle şeylere

Hiç uğraşma boşver kanka hacker olmak öyle internette gördüğünüz kadar havalı bir şey değil yaşın küçük büyük ihtimalle biraz büyü iyi bir üniversite iyi bir lise oku yazılım bölümüne gir orada öğrenirsin her şeyi bence şuan derslerine bak derslerin bittiğinde falanda otur arkadaşınla oyun oyna hiç gerek yok şimdi birine güvenir kötü bir şey yaparsın !

Geri