- Reaksiyon skoru
- 23
Knk listedeki bazı bir sezonluk animelerin devamı gelecek
Örnek kametsu no yaiba
Örnek kametsu no yaiba
evet biliyorum.Knk listedeki bazı bir sezonluk animelerin devamı gelecek
Örnek kametsu no yaiba
Knk hll olsun emek vermiş sin bende ne izlesem diyordum teşekkürlerevet biliyorum.
Ama hepsi için ayrı bir liste yapmaya kalkışırsak çok iş çıkar bizde o yüzden ayırmadan direkt öyle yazdık.
teşekkür ederim.Knk hll olsun emek vermiş sin bende ne izlesem diyordum teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akama ga kill izlemeyi düşünüyorum
hayır dbs biraz sıksada diğer serileri sıkılmadan izledim dbs sıkmasıda saçma güç artışları oldu onca sene çalışıp anca ssj son goku tanrı seviyesini aşınca bile daha yerden bitme çocuklar tek bir dumble kaldırmadan bile ssj olabiliyor artık ssj pazarda satılır oldu (VAGETA)sıkılmadın mı?
600 küsür bölümü var çok sıkmıyo ben günde 30 40 bölüm izlemişliğim varÇok uzun ya nasıl katlanıyonuz.
30-40 bölüm mü ben hayatta o kadar izlemem sıkar benihayır dbs biraz sıksada diğer serileri sıkılmadan izledim dbs sıkmasıda saçma güç artışları oldu onca sene çalışıp anca ssj son goku tanrı seviyesini aşınca bile daha yerden bitme çocuklar tek bir dumble kaldırmadan bile ssj olabiliyor artık ssj pazarda satılır oldu (VAGETA)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600 küsür bölümü var çok sıkmıyo ben günde 30 40 bölüm izlemişliğim var![]()
bende öğle diyordum ilk anime deneyimim danganronpa oldu onu sevmiştim sonra opm bitirdim 2 günde dragon ball bana göre değil dedim ilk iki bölümü izleyince kendimi kaptırdım30-40 bölüm mü ben hayatta o kadar izlemem sıkar beni
zevkler farklı tabi ama ben kesin sıkılırım bide bir sürü serisi var Z Super falanbende öğle diyordum ilk anime deneyimim danganronpa oldu onu sevmiştim sonra opm bitirdim 2 günde dragon ball bana göre değil dedim ilk iki bölümü izleyince kendimi kaptırdım
bu arada danganronpa izlemediysen izle derimzevkler farklı tabi ama ben kesin sıkılırım bide bir sürü serisi var Z Super falan