Rehber Animeler Hakkında Detaylı bilgi

Onu bunu bilmem ama dragon ball serisini 3 haftada baştan sona bitirdim dbs 2.sezonu bekliyorum mangası çıkmış ama ingilizcem iyi değil

sıkılmadın mı?
hayır dbs biraz sıksada diğer serileri sıkılmadan izledim dbs sıkmasıda saçma güç artışları oldu onca sene çalışıp anca ssj son goku tanrı seviyesini aşınca bile daha yerden bitme çocuklar tek bir dumble kaldırmadan bile ssj olabiliyor artık ssj pazarda satılır oldu (VAGETA)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok uzun ya nasıl katlanıyonuz.
600 küsür bölümü var çok sıkmıyo ben günde 30 40 bölüm izlemişliğim var :D

Son düzenleme:
hayır dbs biraz sıksada diğer serileri sıkılmadan izledim dbs sıkmasıda saçma güç artışları oldu onca sene çalışıp anca ssj son goku tanrı seviyesini aşınca bile daha yerden bitme çocuklar tek bir dumble kaldırmadan bile ssj olabiliyor artık ssj pazarda satılır oldu (VAGETA)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

600 küsür bölümü var çok sıkmıyo ben günde 30 40 bölüm izlemişliğim var :D
30-40 bölüm mü ben hayatta o kadar izlemem sıkar beni

30-40 bölüm mü ben hayatta o kadar izlemem sıkar beni
bende öğle diyordum ilk anime deneyimim danganronpa oldu onu sevmiştim sonra opm bitirdim 2 günde dragon ball bana göre değil dedim ilk iki bölümü izleyince kendimi kaptırdım

bende öğle diyordum ilk anime deneyimim danganronpa oldu onu sevmiştim sonra opm bitirdim 2 günde dragon ball bana göre değil dedim ilk iki bölümü izleyince kendimi kaptırdım
zevkler farklı tabi ama ben kesin sıkılırım bide bir sürü serisi var Z Super falan

okumak istersen oku ama ağır spoi var Uyardım
okulun müdürü adını unuttuğum uzun pembe saçlı ve manken olan bir kız
Not: ilk filmi

Geri