KaanBedirhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 272
Td-D500 360MM sıvı soğutucu desteklemiyor diye biliyorum(üst kısmı)
Td-D500 360MM sıvı soğutucu desteklemiyor diye biliyorum(üst kısmı)
b-bruhattığın mesajın üstünde söyledim. Bu arada PP' yi görünce üzgünü değiştirdim![]()
adamın ısteklerıne gore tam uyuyor ama bu fırın oldugu gercegını degıstırmıyorBu tam size göre![]()
Gamepower Warcry Evo Argb Temper Cam Type-c Atx Gaming Kasa Kontrolcü Vardır Kumandasız - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Warcry Evo Argb Temper Cam Type-c Atx Gaming Kasa Kontrolcü Vardır Kumandasız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Warcry da PSU yan takıyoruz sanırım değil mi? Sorun olur mu?
Hava akışı güzel bir kasa dostum.adamın ısteklerıne gore tam uyuyor ama bu fırın oldugu gercegını degıstırmıyor![]()
olmaz bu arada 6 fan var 9 degıl yanı alt ve yanlarda ıstersen 3 tnaede ayrı alabılırsınWarcry da PSU yan takıyoruz sanırım değil mi? Sorun olur mu?
evet öyleymişÖne mi oluyor sadece 360mm radyatör?
Bu tam size göre![]()
Gamepower Warcry Evo Argb Temper Cam Type-c Atx Gaming Kasa Kontrolcü Vardır Kumandasız - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Warcry Evo Argb Temper Cam Type-c Atx Gaming Kasa Kontrolcü Vardır Kumandasız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Warcry
Rush bigkeen
tasarım kişiden kişiye değişir. ben bu kasanın tasarımına aşığım mesela bakabilirsin. https://www.gamegaraj.com/urun/asus-tuf-gaming-gt301-mid-tower-kasa/
attığın mesajın üstünde söyledim. Bu arada PP' yi görünce üzgünü değiştirdim![]()
![]()
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Warcry da PSU yan takıyoruz sanırım değil mi? Sorun olur mu?
b-bruh
adamın ısteklerıne gore tam uyuyor ama bu fırın oldugu gercegını degıstırmıyor![]()
burada iyice bakarsın![]()
Hava akışı güzel bir kasa dostum.
olmaz bu arada 6 fan var 9 degıl yanı alt ve yanlarda ıstersen 3 tnaede ayrı alabılırsın
evet öyleymiş