HailandKill
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL'ye alınabilecek en iyi klavye?
Mekanik takıntın yok ise Logitech G213 Prodigy öneririm.320 liraydı galiba.Başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL'ye alınabilecek en iyi klavye?
JD 610S'de olabilir. Uyguna bulabilirseniz.Başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL'ye alınabilecek en iyi klavye?
Mekanik takıntın yok ise Logitech G213 Prodigy öneririm.320 liraydı galiba.
Klavyeden çok anlamıyorum mekanik olmasının ne gibi bir avantajı varG213 Prodigy.
İncehesap da 250 TL alınır mı?JD 610S'de olabilir. Uyguna bulabilirseniz.
Mekanik ses çıkarır tuşları biraz daha yukarıda olur başka ne gibi avantajı var bilmiyorum ama membrane da iyidir üzmezKlavyeden çok anlamıyorum mekanik olmasının ne gibi bir avantajı var
Mekanik daha uzun ömürlüdür, hissiyatı daha farklıdır ve farklı mekanik klavye türleri vardır. Gecikme işi ise fark etmek biraz zor.Klavyeden çok anlamıyorum mekanik olmasının ne gibi bir avantajı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İncehesap da 250 TL alınır mı?
Mekanik daha uzun ömürlüdür, hissiyatı daha farklıdır ve farklı mekanik klavye türleri vardır. Gecikme işi ise fark etmek biraz zor.
Mekanik ses çıkarır tuşları biraz daha yukarıda olur başka ne gibi avantajı var bilmiyorum ama membrane da iyidir üzmez
Mekanik ses çıkarır tuşları biraz daha yukarıda olur başka ne gibi avantajı var bilmiyorum ama membrane da iyidir üzmez
240 liraya gamepower warlock red switch alınır mı?G213 Prodigy.
Tuş basmama sorunlu alınmaz.240 liraya gamepower warlock red switch alınır mı?
sorunları var çift basma veya basmama gibi240 liraya gamepower warlock red switch alınır mı?