Uzun ömürlü olmaması için bir sebep yok. Düzgün kullan ömrü yeter zaten.Amd Ryzen 5 3500x uzun ömürlümüdür çünkü boştayken falan 4 ghz de çalısıyor bu yuksek bir ghz ztn bu işlemcinin özelligi bu cevaplarınız için şimdiden tesekkurler
Benim bilgisayarım ses yapıyor bide daha yeni sistem bide bu fanlar yuzundenmi yapıyor acaba kasada toplam 4 fan var bide ekran kartında 2 işlemcide 1 toplam 7 fan var bundanmı yapıyor acabaUzun ömürlüdür. Kendi kendine boost yapıyordur. Normal bence Ghz.
Nasıl bi ses?Benim bilgisayarım ses yapıyor bide daha yeni sistem bide bu fanlar yuzundenmi yapıyor acaba kasada toplam 4 fan var bide ekran kartında 2 işlemcide 1 toplam 7 fan var bundanmı yapıyor acaba
bende fan sesinden ve sıcaklıklardan rahatsız olduğum için r5 3600'ü bir süre 3.6ghz kullanacağım sanırımBenim bilgisayarım ses yapıyor bide daha yeni sistem bide bu fanlar yuzundenmi yapıyor acaba kasada toplam 4 fan var bide ekran kartında 2 işlemcide 1 toplam 7 fan var bundanmı yapıyor acaba
Ekran kartı:Asus Arez dual rx 580 8 gbNasıl bi ses?
Ve sistem nedir?
fazla geliyor bu hava sesiNasıl bi ses?
Ve sistem nedir?
Benim kasamda da biraz hava sesi oluyor sorun değil bence.Ekran kartı:Asus Arez dual rx 580 8 gb
Ram:Xpg 8x2 16 gb 3000 mhz
işlemci:3500x
Depolama:500 gb m2ssd
Ana Kart:Asus Prime b450m-a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
fazla geliyor bu hava sesi
fan yapıyor o sesi biostan kendin fan ayarı yap otomatikte kalınca bende bir anda %50 den %80e felan çıkıyor fan hızı ben ayarladım yavş yavaş çıkıyor artık hızEkran kartı:Asus Arez dual rx 580 8 gb
Ram:Xpg 8x2 16 gb 3000 mhz
işlemci:3500x
Depolama:500 gb m2ssd
Ana Kart:Asus Prime b450m-a
Fan hızlarınıda dusurmek istemiyorum ağır oyunlar oynuyorum call of duty warzone tomb raider bide gta 5 i full ayarlarda oyynjyorum forza horızon oynuyorum fan hızını dusurmek mantıklı gelmıyor banafan yapıyor o sesi biostan kendin fan ayarı yap otomatikte kalınca bende bir anda %50 den %80e felan çıkıyor fan hızı ben ayarladım yavş yavaş çıkıyor artık hız
fan hızını düşür demiyorum kendin ayarla diyorum bende saçma sapan bir profil vardı şöyleydi;Fan hızlarınıda dusurmek istemiyorum ağır oyunlar oynuyorum call of duty warzone tomb raider bide gta 5 i full ayarlarda oyynjyorum forza horızon oynuyorum fan hızını dusurmek mantıklı gelmıyor bana![]()