Yardım Hangisi ? Acil karar vermem lazım.

Reaksiyon skoru
36
Soru 1 -) rx 6800 7200 tl rx 6800xt 8250tl (vatanda bağzı mağazalarda) hangisi alınmalı

6800 xt nin stoğu istanbulda yok yani beklemem lazım

6800 in stoğu var

Beklersem karaborsaya düşermi yoksa vustom modeller gelinve piyasa rahatla mı?

Soru 2 -) hangisi f/p

Soru 3 -) aralarında kaç fps fark olur 2k da

Soru 4 -) B550 anakart ryzen 5600x işlemvim var ikisindede smart access memory kullanabilirmiyim?

Hangi soruyu cevapladığınız belirterek cevaplarsanız sevinirim :)

Soru 1 -) rx 6800 7200 TL rx 6800xt 8250tl (vatanda bağzı mağazalarda) hangisi alınmalı

6800 xt nin stoğu istanbulda yok yani beklemem lazım

6800 in stoğu var

Beklersem karaborsaya düşermi yoksa vustom modeller gelinve piyasa rahatla mı?

Soru 2 -) hangisi f/p

Soru 3 -) aralarında kaç fps fark olur 2k da

Soru 4 -) B550 anakart ryzen 5600x işlemvim var ikisindede smart access memory kullanabilirmiyim?

Hangi soruyu cevapladığınız belirterek cevaplarsanız sevinirim :)
amd alma

Ben 5600xt ile 2kda 70 fpsi görebiliyorum bence burada senin kararın

bizzat kullanıyorum maşallah oyunlarda evde f16 sürüyorum ortalama 70 derecelerde oyunlarda kapanıyor 190w tüketiyor uv yapılmıyor yazılım sorunları vs daha sayayımmı

bizzat kullanıyorum maşallah oyunlarda evde f16 sürüyorum ortalama 70 derecelerde oyunlarda kapanıyor 190w tüketiyor uv yapılmıyor yazılım sorunları vs daha sayayımmı
Sanırım Sapphire Pulse RX 580 4 GB Pulse modelini kullanıyorsun. Garantiye yolladın mı?
En bakımlı ağacın bile ara sıra çürük meyvesi olur, sırf o bir kaç çürük meyve yüzünden tüm ağaç çürük mü oluyor?

Sanırım Sapphire Pulse RX 580 4 GB Pulse modelini kullanıyorsun. Garantiye yolladın mı?
En bakımlı ağacın bile ara sıra çürük meyvesi olur, sırf o bir kaç çürük meyve yüzünden tüm ağaç çürük mü oluyor?
5700xt kullananda var garantilik bir iş yok zaten satıcı firma maillere cevap vermiyor yorumlara çok sessiz yazmışlar diye aldım ama meğersem kullanıcı yorumları hiç öyle değill yorumların kötülerini silmişler işte ne beklersin

5700xt kullananda var garantilik bir iş yok zaten satıcı firma maillere cevap vermiyor yorumlara çok sessiz yazmışlar diye aldım ama meğersem kullanıcı yorumları hiç öyle değill yorumların kötülerini silmişler işte ne beklersin
Dostum kullandığın kart zaten eski bir kart ne kadar performans bekliyorsun ki zaten? Ben Nvidia fanboyu olmama rağmen dediklerinin hiç birine katılmıyorum ve AMD RX6000 serisi ile çok güzel işler yaptı. RX580 kullanıp da RX6000 alacak adama AMD alma demen çok saçma. O kartlar arasında uçurumlar var.

580 kart kullanıp AMD alma demek saçmalık RX 5000 serisi kart kullanmış biri olarak almaması için bir sebep görmüyorum şahsen.

Dostum kullandığın kart zaten eski bir kart ne kadar performans bekliyorsun ki zaten? Ben Nvidia fanboyu olmama rağmen dediklerinin hiç birine katılmıyorum ve AMD RX6000 serisi ile çok güzel işler yaptı. RX580 kullanıp da RX6000 alacak adama AMD alma demen çok saçma. O kartlar arasında uçurumlar var.
Katılıyorum. 6000 serisi ile baya başarılı oldu amd ve 3070 alan birisi olarak söylüyorum gerçekten daha üst düzey performansı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri