Conqueror's Blade Başlamaya Değermi

SeeQp

80+
Reaksiyon skoru
69
Conqueror's Blade Başlamayı düşünüyorum Sizce oynanırmı eğer Oynanırsa Oyun başında Pvp hangi karakter iyi Yapmamam gereken ve yapmam gerekenleri yazarsanız sevenirim teşekürler

Oynayalı uzun süre oldu. Bir dönem bayağı zevk alarak oynamıştım. Tek başına çok zevk alamazsın ama bir ekiple oynarsan clan savaşları, şehir kuşatmaları vs baya güzel oluyor. Karakter konusunda tavsiye vermeyeyim dengeler değişmiştir oynamayalı ama hepsinin ayrı avantajları ve oynanışı var.

Oynayalı uzun süre oldu. Bir dönem bayağı zevk alarak oynamıştım. Tek başına çok zevk alamazsın ama bir ekiple oynarsan clan savaşları, şehir kuşatmaları vs baya güzel oluyor. Karakter konusunda tavsiye vermeyeyim dengeler değişmiştir oynamayalı ama hepsinin ayrı avantajları ve oynanışı var.
Yorumunuz için teşekürler Clan bulmak zormu peki Oyun sarmadıgı içinmi bıraktınız

Yorumunuz için teşekürler Clan bulmak zormu peki Oyun sarmadıgı içinmi bıraktınız
Biz arkadaş grubu olarak başlamıştık 4-5 kişi. Sonradan serverın en büyük clanlarından birini kurmuştuk. Bizim gibi 3-5 clan daha vardı. Bölge savaşları, müttefik ihanetleri falan baya eğlenceli oluyordu. Güçlendikten sonra clan bulmak kolay ama güçlenene kadar gelişmene clanın çok desteği oluyor diye hatırlıyorum. 1-2 saatlik bölge savaşında yanlış hatırlamıyorsam 1 haftalık kasmana eş değer para, exp ve çeşitli şeyler ediniyorsun. Dediğim gibi uzun süre oldu çok net anımsayamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu bırakma sebebimiz; bölgenin çoğunu domine ediyorduk. Sonradan daha verimli topraklar açıldı güncelleme ile, clanın sahip olduğu bölgeyi tamamen başka clanlara bırakıp yeni bölgeden pay almaya gittik ancak umduğumuz gibi olmadı. Çok daha küçük ve saldırıya açık topraklara yerleşmiştik. Orada tutunmak için çok mücadele ettik ama bölgeyi büyütemedik. Clandan kopmalar oldu, biraz soğuduk biz de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,081
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri