sinanobali
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Bütçem max 2000 TL. Nasıl bir klavye alacağım hakkında çok bir fikir belirlemedim. Önerilere açığım.
G513 adamdır. Zaten hazırladığı rehberi attım tostun. Oradan bakar seçer.G513 alıp geçin o zaman, detaylı bilgiyi @Tost Kayaoğlu versin.
Aaa sen şey değil misin ya? Eren'i arkadaşı olan 3090 sistem toplayan.Max dedim zaten hocam. İlla 2000 TL olacak diye bir şey yok.![]()
Bakacağım hocam.G513 alıp geçin o zaman, detaylı bilgiyi @Tost Kayaoğlu versin.
Oyum.Aaa sen şey değil misin ya? Eren'i arkadaşı olan 3090 sistem toplayan.![]()
Hee o.Aaa sen şey değil misin ya? Eren'i arkadaşı olan 3090 sistem toplayan.![]()
Çok gereksiz hocam@Ethem Aslan G513 hoşuma gitti ama aklımda Apex Pro'da kaldı.Ne yapsam???
Sistemimde eksik veya yükseltilecek bir parça yok. Zaten hepsi en üst düzey parçalar hocam.Hocam XPG Summoner gayet iyi ve kaliteli bir klavyedir. İşinizi görür.
Bir ekipmana bu kadar para baymak bana pek mantıklı gelmiyor.
Artan parayla sıvı soğutma vs. almanız daha mantıklı olur.
O zaman sizi biraz bekleteceğimSistemimde eksik veya yükseltilecek bir parça yok. Zaten hepsi en üst düzey parçalar hocam.
Bak işin duâyeni geldi. Şanslısın.O zaman sizi biraz bekleteceğim
Summoner o parayı haketmiyor bence zaten, G513 alıp geçin.XPG Summoner kullandım zaten daha önce. O yüzden farklı bir klavye istiyorum. G513 alayım mı?